Přispějte na chod FandímeFilmu.cz

Přispějte na chod FandímeFilmu.cz | Fandíme filmu
Podpořte svůj oblíbený filmový magazín, přispějte na jeho další rozvoj a zbavte se reklamy.

Milí čtenáři.

Jsme s Vámi již více než tři roky a za tu dobu jsme vám přinesli přes 4500 krátkých novinek, 380 recenzí a 260 původních článků. To znamená, že na vás u nás čekají alespoň čtyři krátké novinky denně a zhruba čtyři delší texty (recenze či původní články) týdně. Články aktualizujeme, v diskusích a na sociálních sítích se co nejlépe snažíme zodpovědět vaše doplňující dotazy. To všechno u nás najdete zcela zdarma, a tak to také zůstane i nadále.

Rádi bychom vám ale přinášeli ještě více obsahu (především více našich původních článků) a stránky také zabalili do hezčího vizuálního kabátku. Pokud se na další rozvíjení FandimeFilmu.cz těšíte i vy, máte ode dneška možnost naši snahu podpořit. Otevíráme dveře čtenářským finančním příspěvkům.

Výše vašich příspěvků je zcela dobrovolná. Budeme si vážit každé zaslané koruny. Nicméně abychom se Vám za Vaši podporu kromě pravidelného přívalu článků odměnili ještě něčím speciálním, vypneme reklamu všem registrovaným uživatelům, kteří nás podpoří částkou alespoň 50 Kč měsíčně. Což je částka, za kterou dnes v kině nedostanete ani pop-corn, v hospodě dvě piva a v trafice filmový časopis. Všichni registrovaní přispěvatelé budou také v diskusích označeni titulem V.I.P..

Příspěvky je možné zasílat jednorázově nebo se přihlásit k pravidelnému darování prostřednictvím PayPalu, tak abyste se nemuseli následující měsíce o nic starat. Veškeré Vámi zaslané peníze budou použity na chod a další rozvoj FandimeFilmu.cz.

Možnosti přispívání jsou následující:

1. Přímý převod na účet je asi vůbec nejjednodušší varianta. Číslo účtu je 2700556885/2010 (Fio banka), vy na něj zkrátka zašlete částku, kterou nás chcete podpořit. Pokud stojíte o vypnutí reklamy, nezapomeňte do vzkazu pro příjemce uvést přezdívku svého uživatelského účtu na FandimeFilmu.cz. V případě převodu ze zahraničního účtu použijte číslo IBAN CZ7720100000002700556885, BIC/SWIFT kód FIOBCZPPXXX.

2. PayPal a platba platební kartou. Na pravé straně webu vidíte tlačítka Donate a Subscribe. Tlačítkem Donate můžete jednorázově přispět prostřednictvím svého účtu PayPal nebo prostřednictvím své platební karty. S pomocí tlačítka Subscribe můžete nastavit, jakou nám chcete věnovat pravidelnou měsíční/roční platbu. Mějte však na paměti, že PayPal si strhává 3,4% + 10 Kč z každé platby, takže z příspěvků nižších než 20 Kč od Vás dostaneme méně než polovinu Vámi darované částky. U tlačítka Donate opět nezapomeňte při platbě doplnit vaše údaje (tentokrát váš e-mail), pokud si chcete nechat vypnout zobrazování reklamy. U tlačítka Subscribe je to nejjednodušší - zkrátka vyplňte vaši přezdívku do předpřipraveného okénka.

Pokud by z vaší strany byl zájem, nebráníme se do budoucna zavedení dalších metod platby.

Jestli z jakéhokoliv důvodu v současné době nemůžete utratit ani korunu navíc a přesto nás chcete podpořit, máte také příležitost. Začínejte své veškeré internetové nakupování na FandimeFilmu.cz. Kdykoliv nakupujete on-line nebo se zatím třeba jenom pro nějakou koupi rozhodujete, použijte naše odkazy na vyhledávač cen Heureka.cz, které můžete vidět v pravém svislém menu nebo na konci každého článku. Neplatíte ani korunu navíc, najdete si tu nejlepší cenu a ještě nepřímým způsobem přispíváte drobný obnos na chod FandimeFilmu.cz.

Za každý příspěvek děkujeme předem a těšíme se, až nové příjmy budeme moci vynaložit na další rozvoj serveru.

Zdroj obrázku: Flickr

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest