Filmový Assassin's Creed přibírá Marion Cotillard

Filmový Assassin's Creed přibírá Marion Cotillard | Fandíme filmu
Michael Fassbender dostane ve filmové adaptaci úspěšně videoherní série oscarovou posilu v podobě něžné Marion Cottilard.

Viděli jsme ji například v prvních třech dílech Taxi či v oscarovce Edith Piaf. Pak si jí všimnul i Christopher Nolan a sličnou Francouzku obsadil do Počátku, kde motala hlavu Leonardovi DiCaprio, a posléze do závěrečné části trilogie Temného rytíře, kde se do ní zakoukal Christian Bale.

Řeč je samozřejmě o Marion Cotillard. A tahle dáma se aktuálně připojila k Michaelovi Fassbenderovi ve filmové adaptaci Assassin’s Creed. Pro Fassbendera, Cotillard a i pro režiséra Justina Kurzela to bude jejich druhá spolupráce, poněvadž tvůrčí trio společně natočilo už novou verzi Shakespearova Macbetha, která přijde do kin letos. Marionina úloha v Assassinovi je držena pod pokličkou, takže fanoušci hry můžou začít spekulovat, jestli jí potkáme v současnosti anebo sehraje určitou roli v historickém období, kam hlavní hrdina cestuje prostřednictvím vzpomínek svých předků. Natáčení filmu má podle odhadů začít na podzim. Na závěr přidáváme parádně udělané fanouškovské video. Premiéra filmu je naplánována na 21.12. 2016.

Assassin's Creed: Unity video

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest