Paul Blart 2: Vrchol trapnosti podruhé

Paul Blart 2: Vrchol trapnosti podruhé | Fandíme filmu
Policajt ze sámošky se vrací, aby nám nadělil další porci švandy k popukání. Koukněte na trailery plné pádů a baculatého dovádění.

Před šesti lety Policajt ze sámošky (Paul Blart: Mall Cop) vzbudil slušný poprask, když z kin vytřískal 183 milionů dolarů. Bez jakýchkoliv hvězd, známé značky nebo podpory kritiků (ti film rozcupovali). Tenkrát jsme dostali jednoduchou komedii o hlídači z obchoďáku, ve které jsme se měli smát tomu, že je hlavním hrdinou tlustý nešika. Hlavní představitel, Kevin James, se tehdy stal definitivně komediální hvězdou a od té doby se především paktuje s Adamem Sandlerem a poklidně bohatne. Teď zjevně nastal čas, vrátit se k ikonické roli.

Podle trailerů nás v Paul Blart: Mall Cop 2 čeká to samé, jako v jedničce. Zase se máme smát tomu, že je Kevin James obézní a hraje si na mrštného muže zákona (tentokrát zřejmě na Johna McClanea). Občas James spadne tak nepříjemně, že nejde nesmát, ale celkově oba trailery jen kopou hlušinu. Samozřejmě, pokud máte pocit, že filmu křivdím, ozvěte se v komentářích. Pro mě zůstává kouzlo Paula Blarta velkou záhadou. Ze známějších tváří se v Mall Copovi 2 objeví Neal McDonough (Dum Dum Dugan od Marvelu, seriály Suits nebo Zoufalé manželky) a D.B. Woodside (opět Suits, 24 hodin). Režíruje Andy Fickman (Rodičovský manuál, Zase ona!), scénář společně s Jamesem napsal Nick Bakay (Policajt ze sámošky, Ošetřovatel). Česká premiéra je naplánována na 28.5. 2015, slovenská už na 14.5. 2015.

V pokračování se Paul Blart společně s dcerou Mayou vypraví na konferenci sekuriťáků do Las Vegas. Na místě zjišťuje, že má v konferenčním centru dojít k loupeži. Pouze on může zloděje zastavit.

Paul Blart 2: Trailery


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest