Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot

Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Méďa chce obtěžkat svoji přítelkyni a dokázat, že má duši. Mark Wahlberg mu samozřejmě pomůže.

Méďa (Ted), celovečerní debut Setha MacFarlanea (režisér, scenárista, dabér Médi), sklidil v roce 2012 solidní hodnocení a z hlediska tržeb šlo o trefu do černého, takže bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme druhého filmu s přisprostlým plyšovým medvědem. A čekání to bylo relativně krátké, druhého Méďu uvidíme v kinech letos v červnu. Jak jsme vás již ve starším článku informovali, v hlavní ženské roli Milu Kunis vystřídala Amanda Seyfried, a obsazení tentokrát doplnil legendární Morgan Freeman. MacFarlaneovi se podařil hned dvojitý úlovek, kdy do zatím nespecifikované role získal také Liama Neesona. Zahraniční filmové weby spekulují, že si zahraje sám sebe, což možná není tak úplně mimo – John a jeho plyšový kamarád přece tolik milují akční herce.

Na odhalení Neesonovy úlohy si nicméně budeme muset ještě nějakou chvíli počkat, první trailer si však můžeme pustit již teď. Ukázka slibuje především to, co první díl – tedy nekorektní humor. Uvidíme, zda se tvůrcům tentokrát povedlo natočit vyváženější snímek, než jakým byl první díl. K traileru rovnou přidáváme i Super Bowl spot, kterému vévodí snaha hlavních hrdinů získat pro Méďu sperma hvězdy NFL Toma Bradyho (ne, neptejte se…). Na závěr ještě přikládáme několik obrázků z filmu. Druhý Méďa dorazí do amerických kin 26.6. , v ČR a na Slovensku se dočkáme o týden později, 2.7..

Méďa 2: Trailer a Super Bowl spot

Galerie: 5

Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu Méďa 2: První trailer a Super Bowl spot | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest