Den nezávislosti 2 si vyhlédl Liama Hemswortha

Den nezávislosti 2 si vyhlédl Liama Hemswortha | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vedle obsazení se nám odhalují také podrobnosti o postavách a ději.

Režisér Rolan Emmerich zrovna hledá lokace k natáčení Dne nezávislosti 2 (v galerii si můžete z jeho hledání prohlédnout několik nic neříkajících fotek) a mezitím běží casting. Do jedné z rolí si filmaři vyhlédli Liama Hemswortha, Chrisova mladšího bratra, kterého známe především z Hunger Games a z Expendables 2. Server The Wrap, který zprávu přinesl, dále znovu potvrzuje, že se ve svých rolích vrátí Bill Pullman (v prvním filmu prezident USA) a Jeff Goldblum (v prvním filmu vědec, který pomáhal s odvrácením invaze). Dále se proslýchá, že by se měli vrátit také Vivica A. Fox (v prvním filmu přítelkyně postavy Willa Smithe) a Judd Hirsch, v roli otce Goldblumovy postavy.

Jak už tvrdily starší zprávy, děj filmu se má odehrávat dvacet let po událostech toho prvního. Poražení útočníci si letěli pro posily a teď jsou konečně zpátky, aby rozpoutali další útok celosvětového měřítka. Lidstvo mezitím urychlilo svůj vývoj výzkumem mimozemských technologií, tudíž bychom se měli dočkat značně rozdílného zápolení než posledně. Ve středu dění by tentokrát měla být další generace pozemšťanů, potomci hrdinů z prvního filmu, kteří si invazi ani pořádně nepamatují nebo ji dokonce nezažili a celý svůj život vyrůstali v invazí změněném světě.

Hrdiny mají být dcera bývalého prezidenta Whitmorea (Pullman) a její přítel, armádní letec. Dále dcera Smithovy postavy a snad i jeho syn. U něj se v minulosti proslýchalo, že by si jej mohl zahrát Michael B. Jordan (Kronika, Fantastická čtyřka). Informace však pocházejí ze starších verzí scénáře, je klidně možné, že po tom, co Will Smith definitivně odmítl roli v pokračování, se detaily u jednotlivých postav mohly změnit. Když se ještě se Smithem počítalo, měla se jeho postava údajně stát aktuálním prezidentem USA. Další postavou má být filmu nová přítelkyně vědce Davida (Goldblum) a blíže nespecifikovaný mladík, který má být středobodem humorných scének. Česká a slovenská premiéra Dne nezávislosti 2 jsou naplánovány na 30.6. 2016.

Informace přinesl stále nepříliš známý server Film Divider, který však postupně buduje svůj kredit. Nedávno přinesl zprávu o tom, že by si Bryan Cranston mohl zahrát záporáka ve Star Treku 3 a podle zkušenějších hollywoodských zpravodajů Cranston skutečně se studiem Paramount jedná.

Zdroje: Roland Emmerich, The Wrap, Film Divider

Galerie: 3

Den nezávislosti 2 si vyhlédl Liama Hemswortha | Fandíme filmu Den nezávislosti 2 si vyhlédl Liama Hemswortha | Fandíme filmu Den nezávislosti 2 si vyhlédl Liama Hemswortha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest