Star Trek 3: Bryan Cranston jako záporák?

Star Trek 3: Bryan Cranston jako záporák? | Fandíme filmu
Jen co film získal nové scenáristy, vynořují se zvěsti o nových postavách.

Na přelomu roku Star Trek 3 postupně vymněnil režiséra i scenáristu. Nevíme, zda Simon Pegg a Doug Jung nějakým způsobem pracují se starší verzí scénáře nebo začínají znovu od nuly, takže je klidně možné, že aktuální zpráva ani pravdivá být nemůže, popřípadě vychází ze starších skutečností, které už dávno neplatí. Přesto pro úplnost zařazujeme informace z neprověřeného serveru Film Divider.

Ten tvrdí, že záporák v novém filmu by měl být „jako Bryan Cranston“, a že se studio dokonce sešlo přímo s Cranstonem. Co si vůbec pod takovým označením máme představit? Má být nový padouch nějak podobný Walteru Whiteovi ze seriálu Breaking Bad? Nebo má působit jaký uhlazený elegán Bryan Cranston, kterého známe třeba z úvodu Godzilly? Dále Film Divider píše, že filmaři údajně chtějí obsadit hned tři nové ženské role.

Jednou z nich má být prezidentka UFP (Spojené Federace Planet), druhou má být kapitánka další lodi flotily, která se svou energií má vyrovnat kapitánovi Kirkovi (Chris Pine) a třetí do party pak údajně bude Bonesova (Karl Urban) exmanželka. Ta by zjevně měla sloužit především, jako zdroj humoru a není zřejmé, zda půjde o postavu známou ze seriálu nebo o nějakou zcela novou.

Jak už bylo řečeno, nevíme, nakolik lze serveru Film Divider důvěřovat, nicméně co říkáte? Dali byste si Cranstona jako startrekovského padoucha?

Zdroj: Film Diviner

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest