Star Trek 3 má datum premiéry

Star Trek 3 má datum premiéry | Fandíme filmu
Jen chvíli po oznámení režiséra jsme se dozvěděli i to, kdy film odletí do kin. AKTUALIZOVÁNO: Roberto Orci mluví o scénáři.

AKTUALIZACE: Roberto Orci fanouškům dal vědět, že on sám pouze produkuje, nic dalšího. Aktuální scénář tedy zřejmě skutečně letěl do koše a začíná se nanovo, čemuž dále nasvědčuje i producentovo vyjádření, podle kterého je příběh momentálně předmětem diskuse. Všechna údajná vyjádření pocházejí z diskusí na fanouškovské serveru Trekmovie.com, kde Orci dříve prokazatelně s fanoušky promlouval, avšak v současnosti není autenticita příspěvků s podpisem "boborci" doložitelná, takže i když údajné Robertovo vyjádření pouze potvrzuje to, co už jsme dříve slyšeli, berte jej s určitou rezervou. 

Původní článek: Nedlouho poté, co byl Justin Lin oznámen jako režisér Star Treku 3, se dozvídáme také to, kdy bude film uveden do kin. Už dříve studio Paramount hlásalo, že chce snímek uvést u příležitosti padesátiletého výročí celé ságy, což nakonec také dodrží. Star Trek 3 bude mít premiéru 8.7. 2016.

Zprávu přinesl server Variety, který dále uvádí, že poslední verzi scénáře napsali Patrick McKay a John D. Payne, tedy pánové, kteří psali scénář společně s Robertem Orcim, předchozím režisérem filmu. Ze zprávy Variety není zřejmé, zda její autor jednoduše konstatuje fakt, že poslední známý scénář psali právě tito dva autoři, anebo se nám snaží sdělit, že se s daným scénářem stále počítá. Podle některých zpráv byl tento scénář zavržen společně s odchodem Orciho.

Pokud by Justin Lin skutečně pracoval s textem McKaye a Paynea, měl by nás čekat příběh z pětileté objevitelské mise do hlubokého vesmíru, která byla hlavní náplní klasického televizního seriálu z 60. let minulého století. Hrdinové už by měli být vyzrálejší a více připomínat své seriálové předobrazy. To alespoň tvrdil Roberto Orci ještě v létě. Teď na podzim naopak popíral zvěsti o tom, že by se Vulkánci měli ve filmu pokoušet získat stroj času, který by zachránil jejich zničenou planetu, prakticky vymazal události předchozích dvou filmů a ještě umožnil znovu obsadit Williama Shatnera (původní představitel kapitána Kirka), do role zestárlého Kirka. Ještě později se dokonce objevily klepy, podle kterých chce studio otevřít značku širšímu publiku, inspirovat se odlehčeným naturelem Strážců Galaxie.  

Ať už bude scénář jakýkoliv, mělo by se vrátit kompletní obsazení, tedy Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho a Alice Eve.

Zdroje: Trekmovie, Variety, Badass Digest

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest