Luke Evans opustil Vránu

Luke Evans opustil Vránu | Fandíme filmu
Evansovy pochybnosti se naplnily. Nová Vrána ztratila znovu představitele hlavní role. A jakou vizi chystá dát filmu nový režisér?

S novou Vránou je to vskutku jak na houpačce. Když převzal otěže relativně nedávno další režisér, kterým je Corin Hardy, tak pro změnu projekt opustil herec Luke Evans. Jste překvapeni? Já myslím, že určitě ne, poněvadž Evans už minulý měsíc uváděl, že si hraním ve filmu není po neustálých odkladech zcela jist. Doteď pořádně neví, co se s projektem vlastně vůbec děje a na tento rok má naplánováno asi čtyři nebo pět jiných projektů, tudíž na filmovou komiksovku by v blízké době již nebylo čas. Studio Relativity už začalo hledat pro hlavní roli náhradníka.

Na festivalu v Sundance si o víkendu odbyl premiéru celovečerní Hardyho debut s názvem The Hallow a při této příležitosti prozradil, jak jsi Vránu představuje. Tak předně o sobě tvrdí, že je obrovským fanouškem komiksu a prvního filmu a z nové verze hodlá udělat neuvěřitelně brutální a emocionální podívanou. Nu, tak třeba to právě jemu konečně vyjde.

Zdroje: HitFix, The WrapFangoria

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest