Vrána opět změnila režiséra, možná ztratí i Vránu

Vrána opět změnila režiséra, možná ztratí i Vránu | Fandíme filmu
Prokletý projekt jako by sami hollywoodští bohové nechtěli nechat realizovat. Vykašle se na děravou bárku také Luke Evans?

O porodních bolestech nového ztvárnění komiksové Vrány jsme psali v nejednom ze starších článků. S projektem byla spojována řada herců, několik režisérů, a situace zjevně nebere konce ani teď, kdy do plánovaného začátku natáčení zbývá jen pár měsíců. Film před pár dny (opět) našel režiséra, kterým po odstoupení Juana Carlose Fresnadilla a následně i Javiera Gutierreze má být Corin Hardy. Ten má za sebou krátkometrážní animovaný film Butterfly, kromě toho jako režisér zatím pracoval zejména na videoklipech, například pro Eda Sheerana nebo Prodigy. Jeho celovečerním debutem bude mysteriózní thriller Hallow, jehož premiéra se uskuteční začátkem příštího roku na mezinárodním filmovém festivalu Sundance.

Zatímco má tedy film režiséra, a mohlo by se zdát, že vše spěje ke zdárnému konci, začal svou účast na projektu zpochybňovat představitel hlavní role, Luke Evans (Hobit, Dracula Untold). Ten byl do role obsazen minulý rok, nyní se však zdá, že bude dalším z řady protagonistů, který film opustí. Tento týden byl Evans při příležitosti blížící se premiéry závěrečného dílu Hobita zpovídán mnoha novináři, a na přetřes přišla právě i Vrána. Účast na tomto projektu nevidí herec optimisticky, protože podle jeho slov má mnoho projektů, které ho zajímají, a nemůže čekat donekonečna. Historie se tak dost možná bude opakovat, a prvním úkolem nového režiséra tak pravděpodobně bude vybrat pro chystaný snímek hlavního protagonistu.

Zatímco s novou adaptací filmové Vrány to opět vypadá všelijak, přinášíme vám alespoň zmiňovaný krátkometrážní film režiséra Corina Hardyho, Butterfly.

Butterfly

Zdroje: Deadline, Den of Geek

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest