Doctor Strange: Chiwetel Ejiofor doplní Cumberbatche

Doctor Strange: Chiwetel Ejiofor doplní Cumberbatche | Fandíme filmu
Obsazení Doctora Strange se začíná pomalu rozrůstat. Koho by mohl Ejiofor hrát?

Jen co byl Chiwetel Ejiofor za 12 let v řetězech nominovaný na Oscara, začal si jej Hollywood všímat. Byl jedním z kandidátů na roli padoucha v příští bondovce, s Ridleym Scottem točí jeho Marťana a má si zahrát také v marvelovce Doctor Strange. Hollywood Reporter, který zprávu přinesl jako první, uvádí, že jednání zrovna začala, The Wrap si je pak rovnou jistý, že Ejioforova účast je definitivní záležitostí. Podle dostupných informací by Ejiofor neměl hrát záporáka. Jediná další postava, o které se zatím ve spojitosti s aktuální inkarnací scénáře mluvilo, je Strangeův mentor The Ancient One (Prastarý) a prý je možné, že navzdory relativně nízkému věku (37 let) by mohl hrát Chiwetel právě tuhle postavu. Přeci jen se jedná o mocného čaroděje, pro kterého by nemělo být problematické svůj vzhled ovlivnit.

Aktuální zprávy dále potvrzují, že záporákem filmu by měl být Baron Mordo, Strangeův tradiční protivník. Mordo také studoval magii u „Prastarého“ a jeho vzpoura proti mistrovi, je vlastně důvodem, proč byl Strange vytrénován – jako určitá Mordoova protiváha. Mordo je obzvláště zběhlý v hypnóze a astrální projekci, velkou zálibu má také ve vyvolávání démonů. I dnešní články uvádějí, že má natáčení začít letos na podzim, takže na bližší podrobnosti je ještě spoustu času.

Je tu další příběh ze světa Marvelu. Představí se v něm Doctor Strange, bývalý neurochirurg, který po strašlivé autonehodě objevuje skrytý svět magie a alternativních dimenzí. Film režíruje Scott Derickson (Sinister, V moci ďábla), scénář napsal Jon Spaihts (Prometheus, nová Mumie). V roli doktora uvidíme Benedicta Cumberbatche (Sherlock, Star Trek: Do temnoty). Premiéra je naplánována na 4.11. 2016.

Zdroje: THR, The Wrap, Jeff Sneider I, Jeff Sneider II

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest