Bond 24: Christoph Waltz jako hlavní záporák

Bond 24: Christoph Waltz jako hlavní záporák | Fandíme filmu
PAN padouch by mohl svou typickou úlohu zastávat i v novém Bondovi. A opět se přepisuje scénář.

Natáčení další bondovky se kvapem blíží, první klapka by měla padnout konkrétně 6. prosince v Rakousku, kde štáb momentálně staví kulisy (viz starší článek) a hledá další lokace. Film postupně nabírá obsazení, a tenhle týden se k fanouškům dostala castingová zpráva doslova lahůdková. Jednu z hlavních rolí si v dalším dobrodružství agenta Jejího Veličenstva nezahraje nikdo menší, než Christoph Waltz, oblíbenec Quentina Tarantina, a držitel dvou Oscarů za vedlejší role ve filmech Django Unchained a Inglourious Basterds. Rakušan by si měl zahrát podle zatím nepotvrzených informací hlavního záporáka.

Zajímavostí je, že Christopher Waltz již má s Bondem určitou zkušenost. V roce 1989 si zahrál v britském Goldeneye, životopisném snímku o Bondově stvořiteli, Ianu Flemingovi. Waltz zde hrál německého špiona. Jeho pravou ruku v nové bondovce má podle starších zpráv hrát Dave Bautista. U Marka Stronga naopak už téměř s jistotou můžeme říct, že ve filmu hrát nebude. Když byl před časem společně s Craigem vyfotografován na jedné z možných natáčecích lokací Bonda 24, jednalo se dle jeho slov pouze o soukromou návštěvu.

Natáčet se z velké části bude ve výše zmíněném Rakousku – štáb by měl strávit až 25 dní v Obertilliachu, a proslýchá se, že producenti hledali lokace též na Dachsteinu. Natáčet by se též mělo v Altaussee, kde se byl podívat osobně sám režisér Sam Mendes. Kromě Rakouska by se mělo natáčet také v Maroku, Itálii, Londýně a podle nejnovějších informací také v Mexiku.

Poslední novinkou je angažmá Jeze Butterworthe, který se jako scenárista podepsal pod letošní vydařený film s Tomem Cruisem, Edge of Tomorrow. Butterworth momentálně dělá poslední úpravy na scénáři, na kterém postupně pracovali John Logan, Neal Purvis a Robert Wade, tři muži zodpovědní za Skyfall. Pro ten Butterworth dělal závěrečné úpravy také, ačkoliv není uveden v titulcích.

Zdroje: Daily Mail, Kleine Zeitung, Newyorker, Yahoo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest