28 dní poté: Trojka je stále zvažována

28 dní poté: Trojka je stále zvažována | Fandíme filmu
Producenti mezi sebou probírají 28 měsíců poté.

28 dní poté, britský postapokalyptický horor režiséra Dannyho Boyla, ve kterém se hlavní hrdina Jim probouzí v nemocnici z kómatu, aby zjistil, že celý Londýn je prakticky vylidněný kvůli smrtícímu viru, sklidil ve své době velmi kladné hodnocení, a i tržby byly více než slušné. Po pěti letech přišlo pokračování s názvem 28 týdnů poté, které režíroval Španěl Juan Carlos Fresnadillo. Nyní se objevila zpráva, že bychom se mohli dočkat třetího dílu.

Mluvil o něm Alex Garland, autor scénáře prvního filmu. V rozhovoru pro IGN, který se týkal hlavně jeho režijního debutu Ex Machina (v našich kinech od 30. 4. 2015), byl Garland na případný třetí díl tázán. A prý o něm s Dannym Boylem vážně diskutují. Dvojice, společně s producentem Andrew Macdonaldem, prý nějaké nápady má, možnost pokračování zde údajně je, ale v současné době je celá záležitost velmi komplikovaná (scenárista nespecifikoval proč). Dále se Garland svěřil, že pokud by k přípravám trojky, nazvané 28 měsíců poté, skutečně došlo, rád se na filmu podílel jako výkonný producent, a tvorbu scénáře by tentokrát ponechal jiným.

Měli byste o třetí pokračování zájem, nebo myslíte, že smrtícího viru bylo již dost, a tvůrci by ho měli nechat u ledu? Na váš názor se budeme těšit v diskuzi.

Zdroj: IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest