Filmový Dead Island už zase slibují zombie masakr

Filmový Dead Island už zase slibují zombie masakr | Fandíme filmu
Zombie se ne a ne vrátit pod hlínu. Podaří se konečně přivést k životu filmovou adaptaci, o které se už kdysi mluvilo?

Přijedete si na tropický ostrov, který na první pohled skýtá zábavu a ideální místo k relaxaci. Jenomže ejhle, namísto pohodičky a nic nedělání, se na vás brzy sesypou hordy nemrtvých a hladových zombíků, kteří si chtějí pochutnat na vašem živém mase. Popadnete tedy cokoliv, co by se dalo použít jako zbraň a vyrazíte ze zamořeného pekla co nejrychleji pryč. To je tak zhruba ve zkratce to podstatné k ději podle počítačové hry Dead Island.

Filmová adaptace se připravovala už v roce 2011, tehdy na ni koupilo práva studio Lionsgate. Výraznou inspirací pro Hollywood byl hlavně oceňovaný herní trailer, který se později dočkal zpracování s živými herci. Kamery se přesto nerozjely a práva putovala zpět k vývojářům hry z Deep Silver. Ti chtějí spolu se společností Occupant Entertainment pohnout s projektem co nejdříve, takže natáčení by se mělo rozjet už začátkem příštího roku. Aktuálně se hledá vhodný režisér, který by dokázal zprostředkovat originální podívanou podle představ tvůrců, jež by oslovila i širší publikum.

V tuhle chvíli není zřejmé, jestli se film bude odehrávat na ostrovech jako tomu bylo v případě dílů hry Dead Island a Dead Island: Riptide nebo se bude inspirovat chystanou dvojkou. V ní pro změnu propukne zombie apokalypsa ve slunné Californii. A podle níže přiloženého traileru to vypadá na pěknou zábavu. 

Dead Island 2: E3 trailer

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest