Star Wars: Našel už Edwardsův spin-off scenáristu?

Star Wars: Našel už Edwardsův spin-off scenáristu? | Fandíme filmu
Nijak daleko v Lucasfilmu nehledali, sáhlo se do vlastních řad.

V nedávném článku jsme vás informovali, že scenárista Gary Whitta po roce opustil projekt chystaného spin-offu Hvězdných válek, který má režírovat Gareth Edwards, autor Godzilly. Podrobnosti tentokrát ponechme stranou, důležitější je, kdo scenáristu filmu, který se má začít natáčet v londýnských Pinewood Studios hned poté, co zde Sam Mendes a spol. dotočí chystanou bondovku Spectre, nahradí. Lucasfilm zatím odmítá celou věc komentovat, ovšem server Slashfilm se dozvěděl, že by měl Whittu nahradit Simon Kinberg.

Ten ve světě Hvězdných válek není žádným nováčkem, jelikož působí ve společnosti Lucasfilm jako odborný konzultant pro blížící se Epizodu VII, a dále je scenáristou a producentem animovaného seriálu Hvězdné války: Povstalci. Kromě toho byl před pár lety označen jako scenárista jednoho ze spin-offů, takže je klidně možné, že po Whittovi přebírá práci, kterou měl původně zastat sám nebo v ní dokonce nějakým způsobem měl prsty.

Kinberg je takřka ideální náhradou. Univerzum zná, a na scénáristickém poli také není žádným nováčkem. Podílel se například na filmech, Sherlock Holmes nebo X-Men: Budoucí minulost a u X-Menů by měl do budoucna zůstat, jelikož je jedním z autorů scénáře k X-Men: Apocalypse a pracoval i na sólovce Gambit. Ať už se ale zpráva o Kinbergově obsazení potvrdí nebo ne, jedno je jisté – první klapka se blíží, a Lucasfilmu dochází čas.

Zdroj: Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest