Star Wars VII: Kdy uvidíme další trailer

Star Wars VII: Kdy uvidíme další trailer | Fandíme filmu
První teaser pokořil rekord teaseru Avengers 2 a objevila se spousta videí, která odhalují další tajemství nebo si dělají z teaseru srandu.

Pro soudobé filmové fanoušky je často vyhlížení filmů a rozebírání filmových novinek stejně zábavné, jako filmy samotné. A tak jeden teaser na Star Wars: Síla se probouzí samozřejmě nemůže stačit, i když byl uveden neskutečný rok před premiérou. Kdy uvidíme další upoutávku? Jedna má stoprocentně přijít společně s Avengers: Age of Ultron, což asi nikoho nepřekvapí. Disneymu patří obě dvě značky, dubnový mega blockbuster uvidí miliony a miliony diváků po celém světě a lze se domnívat, že se divácké skupiny obou sérií do velké míry překrývají. Při čekání na duben však není vyloučeno, že do té doby uvidíme nějakou kratší upoutávku, buď spolu s jedním z dalších Disneyho filmů nebo na jaře, během amerického Super Bowlu, kdy jsou tradičně vypouštěny krátké spoty na nejočekávanější blockbustery.

Ale zpátky k současnému teaseru. Ten lámal rekordy, když porazil první teaser Avengers: Age of Ultron v počtu zhlédnutí za první týden. Podle firmy Zefr teaser na Avengers 2 zaznamenal 50,6 milionu zhlédnutí, zatímco Síla se probouzí si započítala rovnou 58,2 milionů. Není mi jasné, jak Zefr provádí svá měření, vzhledem k množství míst, kde se na internetu dají přehrávat trailery, ale asi není důvod proč nevěřit, že upoutávka byla rekordní. Byla hodně očekávaná a kolem jejího zveřejnění se podařilo vybudovat opravdu výrazný hype.

Dobrém ránu Ameriko, pořadu který vysílá ABC, stanice vlastněná Disneym, bylo zdánlivě potvrzeno, že ve tmavé části závěru teaseru slyšíme zapnutí meče Luka Skywalkera. Nad krásami teaseru se rozplýval Kevin Smith. Stephen Colbert vysvětlil, jak funguje záštita na jilci záporákova světelného meče. Objevila se vtipná verze teaseru, která ukazuje, jak by vypadal od George Lucase a nesmí chybět samozřejmě ani Lego teasery. Všechna uvedená videa najdete v následujícím playlistu.

Star Wars VII teaser: Videoreakce

Zdroje: Slashfilm, THR

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest