Miluj souseda svého: S Billem Murrayem to jde těžko

Miluj souseda svého: S Billem Murrayem to jde těžko | Fandíme filmu
Herecká legenda si střihla morouse ze sousedství, který se sčíhne s místním klukem. Ode dneška je film v kinech, seznamte se.

Bill Murray se pustil do "svého Lepší už to nebude" a zahrál si mrzutého válečného veterána, který pije, sází a naprosto nebere ohledy na druhé. Sám sobě navzdory se až neuvěřitelně sblíží s klukem od vedle, kterého mu neodbytná sousedka šoupne na hlídání. Zní to jako největší klišé (a i na patřičnou dávku sentimentu prý dojde), ale recenze jsou veskrze pozitivní a ve spojení s Murraym, který celý film táhne, se šušká i o nejrůznějších cenách. Takhle daleko to možná nakonec nedojde, ale i tak se podle všeho jedná o více než vydařenou komedii, která je ode dneška k vidění v českých i slovenských kinech. Naši recenzi čekejte v dohledné době.

Dále hrají Jaeden Lieberher, Melissa McCarthy (Gilmorova děvčata, Ženy sobě), Naomi Watts (Kruh, Diana), Chris O'Dowd (Ženy sobě, IT Crowd) a Terrence Howard (Iron Man). Snímek jako svoji celovečerní prvotinu napsal a zrežíroval Theodore Melfi. Přidáváme několik upoutávek, abyste si o filmu mohli udělat bližší obrázek.

Miluj souseda svého: Upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest