St. Vincet: Bill Murray zkazí sousedovic kluka

St. Vincet: Bill Murray zkazí sousedovic kluka | Fandíme filmu
Vždy okouzlující Murray nesnáší lidi, ale kluka od vedle rád vezme do baru, na dostihy nebo na striptýz. Pusťte si trailer.

Zahořklý misantrop holdující alkoholu a neřízenému životnímu stylu? Vypadá to, že Bill Murray konečně našel sám sebe. Alespoň v novém traileru na komedii St. Vincent (dříve St. Vincent De Van Nuys). Bývalý válečný veterán odpočítává v důchodu dny do poslední soudu, když mu cestu zkříží svobodná matka (Melissa McCarthy) se svým dvanáctiletým synem. Po překonání počátečních těžkostí se Vincent s mladým chlapcem sblíží a začnou společně trávit volný čas. Společně s těhotnou striptérkou (Naomi Watts) navštíví dostihové závody nebo proniknou do tajů nočního klubu. Škola životem ovšem skončí, když se o chlapcových mimoškolních aktivitách dozví jeho matka.

Režie byla svěřena do rukou neznámého Theodora Melfiho, který si k filmu napsal i scénář. Uvidíme, zda se studiu sázka na neznámého filmaře vyplatí. Zatím můžeme s jistotou pouze prohlásit, že Bill Murray je ve své oblíbené poloze mistra suchopárných hlášek neodolatelný a může snímek posunout do závratných výšin. I Naomi Watts ve striptýzovém klubu vypadá nadmíru zajímavě a ve vedlejší roli se mihne i Chris O'Dowd Premiéra ve Spojených státech je ohlášena na 24. října, v Česku bychom se měli dočkat 15. ledna 2015.

St. Vincent: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest