Modelky s.r.o.: Další Magnusek útočí

Modelky s.r.o.: Další Magnusek útočí | Fandíme filmu
Ano, i takovéhle filmy jde v prosinci vidět v našich kinech.

Tomáš Magnusek (Bastardi, Jedlíci aneb Sto kilo lásky) nemá mezi českými filmovými fanoušky zrovna nejlepší pověst. I přes slušné herecké obsazení jsou snímky tohoto samouka často velmi špatně hodnoceny a to prakticky ve všech ohledech. Společně s Davidem Laňkou (scénář k Jedlíci aneb Sto kilo lásky) poslali 4.12. do českých kin svůj nejnovější počin jménem Modelky s.r.o.. Ten má být především parodií na skutečný svět modelingu, kde si jde každý po krku a přitom jsou všichni dobří kamarádi. Scénář napsal bývalý redaktor lifestylového časopisu a spolu-režisér filmu David Laňka, který čerpal především z osobních zkušeností. Mimo jiné ve filmu účinkují Regina Rázlová (Parta hic), Nikol Moravcová (V peřině), Jiří Štepnička (Ve stínu), Evelyna Steimarová (Tajemství hradu v Karpatech) nebo Petr Novotný.

Oficiální synopse: „Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se a předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná.“

Na první pohled se film snaží působit jako velmi odlehčená komedie, umožňujícímu divákovi při jejím sledování moc nepřemýšlet a pouze se bavit. Otázkou je, na jaké úrovni se to ve skutečnosti daří. Například mezi uživateli CSFD si to film celkem slušně slíznul. Pod článkem můžete kouknout na filmovou upoutávku.

Modelky s.r.o.: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest