Captain Marvel: Emily Blunt by měla zájem

Captain Marvel: Emily Blunt by měla zájem | Fandíme filmu
...aneb představujeme vše, co už víme o Captain Marvel.

Titulka samozřejmě vůbec nic neznamená. Emily Blunt jednoduše v rozhovoru byla tázána, zda by si zahrála Captain Marvel, načež herečka odpověděla něco jako „proč ne“. Pro nás je ale podobná zmínka ideální příležitostí ke shrnutí všeho, co už o chystaném filmu víme.

Marvel ohlásil premiéru na 6.6. 2018, půjde tedy o jeden ze dvou filmů, které uvidíme mezi dvěma polovinami Avengers 3. Film se připravoval skoro stejně dlouho, jako třeba Guardians of the Galaxy nebo Doctor Strange a vždy se spekulovalo o tom, zda studio hrdinku představí na plátnech jako Ms. Marvel nebo jako Captain Marvel. Nakonec bylo zvoleno jméno, pod kterým Carol Danvers vystupuje v komiksech aktuálně. Její schopnosti pocházejí z vesmíru, přesto bude její dobrodružství zasazené na Zem.

Captain Marvel

V dohledné době bychom se měli dozvědět jméno scenáristy a režiséra, přičemž na rozdíl od Wonder Woman se nemusí jednat o ženu, hlavně když půjde o osobu co nejpovolanější. I když studio počítá s tím, že s rolí bude spojována řada hereček, oficiální ohlášení má prý čas. Ale Emily Blunt by vůbec nebyla špatná, co říkáte? V Edge of Tomorrow nebo Looperovi předvedla, že ve víru akce si poradí a charismatu měla na rozdávání vždycky. S rolí byla spojována už před několika lety. Před časem se také objevily spekulace, že by mohla mít cameo už v Avengers 2, nakonec prý ale z nápadu sešlo.

Carol Danvers byla v komiksech agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel.

Emily Blunt

Zdroje: ScreeCrush, Marvel, Slashfilm, Badass Digest, ComicVine

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest