Spider-Man: Šance na spolupráci s Marvelem žije

Spider-Man: Šance na spolupráci s Marvelem žije | Fandíme filmu
Japonské vedení je nespokojené a chce výsledky.

Odpoledne jsme vás informovali o informačních únicích ze studia Sony v rámci kterých bylo mimo jiné odhaleno, že studio zvažovalo spider-manovskou spolupráci s konkurenčním Disneym, ale dohoda nedopadla. Server Latino-Review, jenž v minulých týdnech patřil mezi ty, které odhalovaly zákulisní informace, které teď potvrdil únik dat, teď přináší další novinky!

Z toho co server píše vyplývá, že buď možných dohod existovalo více nebo The Wall Street Journal uniklá data interpretoval nepřesně. Podle Latino-Review byla ve hře varianta, kdy by kreativní kontrolu nad Spider-Manem nemělo Sony (jak uvádí právě starší zpráva), ale Marvel!. Marvel by měl všechno pod kontrolou, Sony by zůstala pouze práva na značku, platilo by bez řečí 40% nákladů a dostávalo by 40% zisků. Spider-Man by se objevoval v samostatných filmech i v ostatních filmech Marvelu - byl by součástí filmového Marvel Universe.

Dohodu se nepodařilo uzavřít, avšak po hackerském útoku a masivním informačním úniku, jehož obětí se Sony stalo, je studio ve slušném svrabu. Japonské vedení konglomerátu je nespokojené s kvalitou filmů, které Sony Pictures Enterteninment vydává, ve studiu panuje atmosféra strachu, všichni se bojí o svá místa, kvůli možným finančním ztrátám, které by současná situace mohla zapříčinit. Je tedy docela dobře možné, že ego bude muset jít stranou a Sony se skutečně bude muset kreativní kontroly nad Spider-Manem vzdát, jen aby se rychle dostalo k co největším ziskům a uklidnilo vedení. Zdá se, že definitivní rozhodnutí padnou na již zmiňovaném lednovém meetingu.

Zdroj: Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest