Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka

Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Colin Firth je i v aktuální ukázce na Tajnou službu znovu za nekompromisního borce a elegána. A očividně mu tenhle styl sedí.

Vždycky jsem měl Colina Firtha za decentního chlapíka. Pak ale přišel Matthew Vaughn, vrazil mu do ruky pistoli a z Firtha se rázem stal zcela jiný člověk. A co víc? V téhle úloze mě baví. Je cool a vůbec v roli protřelého agenta nepůsobí trapně.

Nový trailer na Kingsman: Tajná služba je pořád zábavný a všichni zúčastnění vypadají, že si natáčení užili plnými doušky. Zahraniční ohlasy nešetří chválou a podle nich nás čeká ještě stylovější podívaná, než jakou režisér předvedl v prvním Kick-Assovi. Nechybí mírné utahování z bondovek, vtipné dialogy a ani výstupy Samuela L. Jacksona. Jo, a ani vystrašený Mark Hamill. Tenhle komediální špionážní akčňák začínáme vyhlížet s velkým nadšením. V galerii najdete čtveřici plakátů, které evokují bondovku Jen pro tvé oči. Kdyby trailer z Youtube zmizel, najdete alternativu zde.

Kingsman: Tajná služba - Nový trailer

Kingsman: The Secret Service je špionážní variací na Pygmalion, ve které si zkušený špion (Colin Firth) vezme pod svá křídla nezvedeného kluka z ulice (Taron Egerton) a pomůže z něj vychovat špičkového agenta, zrovna v době, kdy svět ohrožuje technologický génius (Samuel L. Jackson). V hlavní ženské roli uvidíme neznámou Sophie Cookson, úlohu nebezpečnou femme fatale dostala modelka a tanečnice Sofia Boutella. Šéfa špionážní agentury hraje Michael Caine, jednoho z učitelů na špionážní akademii Mark Strong. Česká premiéra je stanovena na 19.2. 2015,  slovenská na 12.2. 2015.

Zdroje obrázků: IMDb, Aceshowbiz

Galerie: 6

Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu Kingsman: Tajná služba - Nový trailer je pecka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest