Kingsman: The Secret Service - Trailer dorazil

Kingsman: The Secret Service - Trailer dorazil | Fandíme filmu
20th Century Studios
Konečně je tu první upoutávka na špionážní parodii Matthew Vaughna, režiséra Kick-Ass a X-Men: First Class.

Akční komedie plná špionů The Secret Service byla nově přejmenována na Kingsman: The Secret Service a konečně se představuje v prvním traileru. Režisér Matthew Vaughn měl původně touhle dobou v kinech promítat premiéru X-Men: Days of Future Past, které ještě před Bryanem Singerem dostal na starost, ale nakonec z projektu na poslední chvíli vycouval. Ze začátku tvrdil, že se konkurenční štáb snažil natočit stejné téma, které měli spolu s Markem Millarem (autor komiksové předlohy) připravené, a tak bylo třeba rychle jednat, aby byl pro Kingsman v Hollywoodu ještě prostor. V nedávném interview už ale Vaughn otevřeně přiznává, že při natáčení špionážního filmu dostal daleko víc volnosti, než by kdy mohl mít u X-Menů.

Trailer potvrzuje, že si natáčení Millarovy předlohy zjevně opět užil (společně připravili už prvního Kick-Asse). Colin Firth do role uhlazeného agenta perfektně sedí a mladý Taron Egerton se snad taky ještě předvede - v první upoutávce je z něj cítit především drzá frackovitost, skrze kterou se bude muset Firthův mentor probojovat. Upoutávka je poměrně tradičně střižena, přesto z ní tu a tam prosakuje Vaughnova hravost, která má na svědomí takové pecky, jako jsou zmiňovaný Kick-Ass nebo X-Men: První třída. Stylově film na první pohled míchá bondovky s Mstiteli a staršími díly Marka Millara - minimálně na Wanted si při sledování traileru určitě vzpomenete.

Kingsman: The Secret Service - trailer

Kingsman: The Secret Service je špionážní variací na Pygmalion, ve které si zkušený špion (Colin Firth) vezme pod svá křídla nezvedeného kluka z ulice (Taron Egerton) a pomůže z něj vychovat špičkového agenta, zrovna v době, kdy svět ohrožuje technologický génius (Samuel L. Jackson). V hlavní ženské roli uvidíme neznámou Sophie Cookson, úlohu nebezpečnou femme fatale dostala modelka a tanečnice Sofia Boutella. Šéfa špionážní agentury hraje Michael Caine, jednoho z učitelů na špionážní akademii Mark Strong. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 5.3. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest