Avengers 2: Další dvě známé postavy odhaleny

Avengers 2: Další dvě známé postavy odhaleny | Fandíme filmu
Jedna z hvězd předchozích filmů se podřekla, že se na ni můžeme těšit v Age Ultron a také si zanadávala na práci pro Marvel.

Před několika dny vyšlo najevo, že Loki (Tom Hiddleston) bude jednou z důležitých postav Avengers: Infinity War I a II. Teď se navíc dozvídáme, že jej uvidíme i v Avengers: Age of Ultron. Prozradil to Idris Elba, představitel Heimdalla, který v Age of Ultron bude vystupovat také. Elba si zároveň posteskl nad nekompromisní smlouvou s Marvelem. Když natáčel Mandelu, byl v kůži velké osobnosti, pro film žil, se štábem si byl hodně blízký. Když měl hotovo, zničehonic se ozval Marvel a ze dne na den musel odletět do Londýna, kde mu nalepili paruku, vrazili legrační přilbu a meč a několik hodin s ním na drátech mávali před zeleným pozadím. Na dotáčky Thora 2 se mu tehdy nechtělo ani trochu, ale smlouva je smlouva. Inu, těžký život suprehrdiny.

Otázkou samozřejmě je, kam Heimdall a Loki do Age of Ultron budou pasovat. Jak naznačoval nedávno uniklý klip, Thor v jednu chvíli opustí ostatní Avengery a vydá se „hledat odpovědi“. Nějak se mi ale nechce věřit, že by Thor zjistil, že je jeho bratr naživu, jen tak mimochodem v Avengers 2. Takové odhalení si Marvel nechá na Thora: Ragnarok. Takže je možné, že Thor vyrazí na konzultaci k Odinovi a jeho skutečná tvář (Lokiho tvář) bude viditelná pouze pro diváky. Anebo Thor Lokiho a Heimdalla uvidí ve své temné vizi, kterou mu přivodí (stejně jako ostatním Avengerům) Scarlet Witch. Každopádně je vidět, že Marvel maximálně pracuje na provázanosti svého světa a do budoucna bude Marvel Universe propojenější a propojenější. 

Zdroj: The Telegraph

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest