Marvel: Kolikrát se ještě objeví záporák Thanos

Marvel: Kolikrát se ještě objeví záporák Thanos | Fandíme filmu
Josh Brolin promluvil o své nové roli.

Jestli bylo o obsazení Joshe Brolina (Tahle země není pro starý, Muži v černém 3) do role marvelovského arcilotra Thanose někdy pochyb, pak jeho triumfální výstup na nedávném Comic-Conu byl dostatečně názornou ukázkou toho, že se s jeho temnými službami skutečně počítá. Ani nebohá květina nezůstala ušetřena (viz závěr dříve uvedeného videa). To, že se Thanos v plné kráse ukázal o pár dní později v Guardians of the Galaxy, je vlastně už jen taková formalita...

A podobným návštěvám zřejmě není konec. Brolin se o své nové roli rozpovídal při propagaci Sin City 2 a krom obligátních řečí o tom, jak je Marvel báječný, má vše promyšlené a spolupráce s ním bude nebeská, uvedl i jednu zajímavou drobnost. Brolin s jistotou ví, jak bude vypadat jeho účast v jedné z chystaných marvelovek. To téměř jistě mluví o Avengers 3, ve kterých má mít Thanos největší prostor. Dá se předpokládat, že studio herci muselo odhalit hlavní náplň jeho úlohy, aby s ním o roli mohlo vůbec začít vyjednávat. Jenže podle Brolina se Thanos objeví ještě jednou nebo dvakrát, přičemž o téhle další účasti zatím herec nezná bližší podrobnosti.

Co myslíte? Mihne se Thanos před Avengers 3 v jedné či dvou dalších marvelovkách? Nebo existuje šance, že mocný padouch nebude při svém souboji s Avengers definitivně poražen? James Gunn, režisér Strážců Galaxie 2 prozradil, že v pokračování aktuálního sci-fi hitu se "Imperátor Marvel Universe" objevit může, ale také nemusí, v závislosti na tom, jestli bude pro daný příběh nějak užitečný. Před Strážci leží nějaké jiné potíže. Kde jinde by se mohl fialový obr ukázat? Největší smysl to dává asi ve filmech přímo napojených na vesmírnou část Marvel Universe, čili v Thorovi 3 nebo nově chystaných Inhumans. To jsou ale všechno samozřejmě zatím jen spekulace, jisté je zkrátka to, že se Josh Brolin objeví minimálně ve dvou nebo třech chystaných filmech.

Zdroje: IGN, Empire

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest