Spider-Man: Spin-off s ženskou hrdinkou v roce 2017

Spider-Man: Spin-off s ženskou hrdinkou v roce 2017 | Fandíme filmu
Po ohlášení Sinister Six je tu další pavoučí novinka. A na cestě je i Venom, který dostal potenciální podtitul.

Sony dál odhaluje překvapivé plány. Po tom, co jsme se dozvěděli, že se Amazing Spider-Man 3 odkládá na rok 2018 a v roce 2016 místo něj uvidíme Sinister Six, dozvídáme se novinky také o roce 2017. Tak především se dočkáme filmu s ženskou hrdinkou, ke kterému napíše scénář napíše Lisa Joy. Ta má za sebou zatím jen několik epizod k seriálům Burn Notice a Pushing Daisies. Film budou produkovat Avi Arad a Matt Tolmach, dva muži zodpovědní i za ostatní pavoučí filmy studia Sony. Můžeme pouze spekulovat o tom, jestli se jedná o jakousi reakci na momentální vzepětí ženských superhrdinek - v kinech boduje Lucy, Warner nedávno odhalil podobu Wonder Woman a také Marvel vyhrožuje, že by konečně mohl představit nějakou dámskou jízdu. Zatím nevíme, o které hrdince by měl film pojednávat, ale s vysokou pravděpodobností můžeme předpokládat, že jí bude Black Cat.

Felicity Jones jako Felicia Hardy v Amazing Spider-Manovi 2

Ta je ze všech ženských hrdinek ze Spider-Manových končin nejznámější a také jsme ji mohli vidět už v Amazing Spider-Manovi 2. Její civilní alter-ego Felicii Hardy, asistentku Harryho Osborna, tam ztvárnila Felicity Jones. V komiksech se jedná o jakousi marvelovskou alternativu na Catwoman. Felicia je polepšenou lupičkou, která po seznámení se Spider-Manem začne bojovat se zločinem. Kromě toho, že ovládá bojová umění a pomáhá si různými doplňky, jako jsou vystřelovací hák či zatažitelné drápy, má v některých případech také nadlidské síly. Její obzvláště výraznou zbraní je její hluboký výstřih, kterým odvádí pozornost svých mužských oponentů.

Pokud jde o Venoma, ten by měl být do kin uveden také v roce 2017 a to snad dokonce pod názven Venom Carnage. To by jasně indikovalo, že konečně na filmovém plátně uvidíme jednoho z nejpopulárnějších Spider-Manových protivníků. Film opět produkují Avi Arad a Matt Tolmach, scénář píší Ed Solomon (Muži v černém, Charlieho andílci) a Alex Kurtzman (Amazing Spider-Man 2, Star Trek), který má na starosti i režii. Sluší se však podotknout, že Kurtzman má 24.6. 2016 uvést do kin novou Mumii, takže pokud se rok 2017 skutečně potvrdí, Kurtzman se bude muset docela otáčet.

Carnage - Spider-Man - Venom

Venoma můžete znát už z Raimiho Spider-Mana 3. Jedná se o mimozemský symbiotický organismus, který se spojí se svým hostitelem (jistě znáte populární černý Spider-Manův kostým), dodá mu nadlidskou sílu, ale postupně začne stravovat tělo i mysl svého hostitele. Oddělení parazita od hostitele je posléze prakticky nemožné. Se symbiontem byla propojena celá řada postav, z nichž jsou nejznámější Spider-Man, nenávistivý reportér Eddie Brock, záporák Scorpion a konečně Flash Thompson, jeden z Parkerových spolužáků, kterého v Amazing Spider-Manovi hrál Chris Zylka (seriál Leftovers). Thompson vstoupil do služeb státní agentury, která vyvinula proceduru, jejímž prostřednictvím bylo možné symbiont částečně ovládat a vysílat jeho hostitele na náročné vojenské mise. Carnage je Venomův potomek, který se spojí s šíleným vrahem Cletusem Kasadym. Narozdíl od hostitelů Venoma, kteří se svým symbiontem často bojují, žijí Kasady s Carnagem v dokonalé harmonii a užívají si vražedné běsnění. Jedná se o vůbec nejkrvelačnějšího Spider-Manova protivníka.

Na který film se těšíte víc? A přinese Sony opravdu Black Cat nebo na nás chystá nějakou jinou ženskou hrdinku?

PS: Server Deadline, který zprávu přinesl ve svém článku také tvrdí, že Sinister Six povede Doctor Octopus.

Zdroje: Deadline, Comicvine, Comicvine II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest