Batman v Superman: Proč Batmana hraje Affleck

Batman v Superman: Proč Batmana hraje Affleck | Fandíme filmu
Christopher Nolan se stále podílí na přípravách.

Včera Warner odhalil všech deset komiksových DC filmů, které plánuje uvádět do kin od teď až do roku 2020. Dopoledne jsme se podívali na nové podrobnosti o týmovce Suicide Squad, teď jsou na řadě nejnovější informace o Batman v Superman: Dawn of Justice. Pravda, zrovna o tomhle filmu už víme docela dost, ale nebojte se, další novinky jsou na cestě, příště si posvítíme na Wonder Woman.

Když bylo oznámeno, že nového Batmana ztvární Ben Affleck, byla řada fanoušků vůči jeho obsazení značně skeptická. Obavy snad rozptýlil Affleckův výkon v aktuální Zmizelé, nicméně i tak je dobré vědět, že produkce měla v „Batfflecka“ maximální důvěru od samého počátku. Údajně to byl vůbec první herec, kterého oslovili. A proč právě jeho?

Nový Batman má Supermana převyšovat. Henry Cavill měří zhruba 185 cm, Affleck přibližně o deset centimetrů více. Batman má být starší, vyzrálý muž, který bude protikladem k začínajícímu Supermanovi, který se svou rolí teprve sžívá. Benovi je 42 let, Henrymu 31. Nový Bruce Wayne má být lev salónů, nový Batman opravdu hodně, hodně, hodně tvrdý. I tyhle vlastnosti podle producenta Charlese Rovena Ben Affleck ztělesňuje.

A když už je řeč o producentech, Christopher Nolan a jeho produkční partnerka (a manželka) Emma Thomas se na filmu stále podílejí. Před časem to vypadalo, že na nový film už nebude mít Nolan žádný vliv, ale ve skutečnosti se stále projektu účastní. Kvůli natáčení sci-fi Interstellar má na Batman v Superman: Dawn of Justice ještě míň času než na Muže z oceli, ale pořád je k dispozici jako poradce a podílel se kupříkladu právě na výběru Bena Afflecka.

PS: Jukněte do galerie ;-)

Zdroje: THR, Paul Shirey

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest