Avengers 3 a 4 si vyhlédli režiséra

Avengers 3 a 4 si vyhlédli režiséra | Fandíme filmu
Joss Whedon nebude u Marvelu věčně. Kdo by jej mohl u dalších vrcholných marvelovek nahradit?

Velké věci se dějí u DC, velké věci se dějí u Marvelu, my je postupně všechny rozebíráme. Jednou z menších zpráv, která se mohla v návalu novinek ztratit, je zvěst o tom, že Avengers 3 a 4 by mohli natočit Anthony a Joe Russoovi, bratři zodpovědní za velice dobře přijatého Captaina Ameriku 2. K definitivnímu rozhodnutí je zatím daleko, Joss Whedon samozřejmě z povrchu zemského nezmizel a dá se očekávat, že jeho Avengers 2 budou minimálně stejně tak úspěšní, jako ti první. Za takových okolností asi není důvod, proč by s ním studio nechtělo spolupracovat i nadále, záleží tedy zřejmě na tom, jak se k dalšímu setrvání v Marvel Universe postaví sám Whedon. Ten měl vždycky v hlavě celou řadu různorodých nápadů a už po dokončení jedničky uváděl, že práce na mega-blockbusteru je extrémně náročná. Takže kdo ví, třeba si Joss užil světa Avengers do sytosti a bude chtít zkusit zase něco nového.

Russoovi se výborně zapsali s Kapitánem a zdá se, že se studiem skvěle spolupracují. Látka je zajímá, dovedou přinášet vlastní nápady a zároveň mají díky letité práci v televizi zkušenosti s fungováním v tvůrčím kolektivu. Chápou, jakým způsobem je třeba podřídit svoje vlastní preference dlouhodobému záměru a zároveň nemají problém v daných mantinelech uplatnit i něco ze svojí osobitosti a společné dílo tak obohatit. Z momentálně dostupných informací se navíc zdá, že Avengers 3 a 4 (nebo Avengers 3 a zatím bezejmenná masivní týmovka) budou na Captaina Ameriku 3 přímo navazovat, takže by otěže hlavní dějové linie Marvel Universe zůstaly i nadále v těch samých rukou, což může být ku prospěchu věci.

Co vy na to? Svěřili byste Russoům Avengers? Má raději zůstat Whedon? Nebo má Marvel shánět někoho jiného, pokud se Whedona nepodaří udržet?

Zdroj: Badass Digest

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest