Láska na vlásku: Princ a chuďas po slovensku

Láska na vlásku: Princ a chuďas po slovensku | Fandíme filmu
Pohádková variace na známý příběh se Samuelem Spišákem, Celeste Buckingham, Judit Bárdos a Tomášem Hanákem v hlavních rolích dorazila do kin.

Nová slovenská pohádka Láska na vlásku vstoupila do slovenských kin. Ambiciózní projekt, z pera slovenské režisérky Mariany Čengelové-Solčanské (Legenda o létajícím Cypriánovi), čerpá inspiraci ze slavného románu Princ a chuďas od Marka Twaina. V hlavní dvojroli se představí Samuel Spišák (Hořící keř), kterého doplní Tomáš Matonoha, Tomáš Hanák, Judith Bárdos (Fair Play, V tichu) a slovenská zpěvačka Celeste Buckingham.

Princ Matěj žije nudný život plný povinností a vysokých očekávání na královském dvoře. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy pozná Tomáše, kočovného komedianta, který jakoby mu z oka vypadl. Oba mladíci se dohodnou, že si na jeden den vymění role. Pro oba je to možnost jak alespoň na chvíli uniknout ze svízelné životní situace. Oba si nastalou změnu pochvalují, až do okamžiku, kdy prince Matěje, který se snaží vrátit v převleku zpět do zámku, nepoznají jeho vlastní stráže a donutí jej tak vyhledat Tomášovu rodinu, aby mu dosvědčila, že není tím, za koho se vydává. Když ovšem během cesty k Tomášově rodině zachrání krásnou Hanu, rozhodne se ve své roli pokračovat. Mezitím se Tomáš v královském paláci rychle vžívá do role následníka trůnu. Navíc se zamiluje do pohledné princezny Beatrix. Podaří se oběma chlapcům překonat nástrahy spojené se životem v neznámém prostředí a postavit se čelem k těžkým rozhodnutím, které to sebou přináší?

Láska na vlásku odstartovala na Slovensku 9.10., po české premiéře zatím není ani vidu ani slechu. Pokud jste na vážkách, zda se vám vyplatí návštěva kinosálu, snad vám v rozhodnutí pomůže přiložený trailer:

Láska na vlásku: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest