Avengers 2: Další upoutávka je v dohledu

Avengers 2: Další upoutávka je v dohledu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Aneb co všechno najdeme na Blu-ray disku Strážců Galaxie.

Není to tak dlouho, co se začalo proslýchat, že první teaser na Avengers: Age od Ultron uvidíme v kinech společně se sci-fi Interstellar. Začátkem prosince potom uvidíme další ukázku, která bude přiložená na DVD a Blu-ray Strážců Galaxie! Podobná preview už Marvel v minulosti na své disky umístil, takže můžeme očekávat featurette, která bude kombinovat záběry z filmu, záběry ze zákulisí a komentář tvůrců a herců.

Strážce Galaxie budeme v domácích kinech přehrávat ve 2D, ve 3D a na DVD. Blu-ray bude vedle filmu obsahovat vynechané scény, nepovedené scény, audio komentář a film o filmu. Na DVD budou jen vynechané scény a upoutávka na Avengers: Age of Ultron. Smutnou zprávou tak je, že ani tentokrát na Blu-ray nenajdeme nový One-Shot (krátké filmy od Marvelu), navzdory tomu, že vedení Marvelu před domácím vydáním Captaina Ameriky 2 (na jehož disku One-Shot chyběl poprvé) slibovalo, že ukončení výroby krátkých filmů není definitivní. Můžeme jen doufat, že tohle usnesení pořád ještě platí, a že se One-Shoty jednou vrátí. Přeci jen se v minulosti jednalo o vůbec nejmilejší bonusy, které Marvel na své disky přidával. V zámoří Guardians of the Galaxy na DVD a Blu-ray vycházejí 9.12., u nás se máme dočkat taktéž začátkem prosince.

Zdroj: Collider

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers 2: Další upoutávka je v dohledu | Fandíme filmu Avengers 2: Další upoutávka je v dohledu | Fandíme filmu Avengers 2: Další upoutávka je v dohledu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest