Avengers a Guardians of the Galaxy v jednom filmu

Avengers  a Guardians of the Galaxy v jednom filmu | Fandíme filmu
Je tu další potvrzení dlouho očekávaného propojení pozemské a vesmírné části Marvel Universe. A kdo dostal od Marvelu přidáno?

Už od prvotního ohlášení Guardians of the Galaxy jsme tak nějak tušili, že by se Strážci mohli objevit na Zemi, aby pomohli Avengerům porazit arcilotra Thanose. Následně se objevovaly různé zmínky o tom, jak a kdy by k propojení pozemské a vesmírné části Marvel Universe mohlo dojít. Jednou se spekulovalo o tom, že by se Guardians mohli společně s Thanosem vypravit na Zemi už v Avengers 2 (to se nestane), nedávno zase zákulisní zvěsti hovořily o tom, že se za Guardians vypraví Hulk a následně je přivede do boje v Avengers 3. To by se stát mohlo, ale pořád se nejedná o žádnou definitivní pravdu tesanou do kamene. Kdykoliv byli na spojení obou týmů tázání tvůrci a herci z Marvelu, chodili všichni kolem horké kaše a tvrdili, že taková varianta existuje, ale to ještě neznamená, že se jí stoprocentně dočkáme.

Nejnovější článek o Daveu Bautistovi setkání obou týmů potvrzuje. Podle wrestlerského magazínu PW Mania Bautista s Marvelem po úspěchu Strážců Galaxie sepsal novou smlouvu, která mu zaručuje lepší gáži a zavazuje ho k řadě budoucích filmů, včetně Guardians of the Galaxy 2 a Avengers 3, kde má mít „významnou roli“. Není úplně zřejmé, nakolik článek vychází z dosud známých spekulací a předpokladů a nakolik má svá tvrzení skutečně potvrzené od interních zdrojů. Nicméně pokud budeme PW Manii důvěřovat, co přesně si máme představit pod „významnou rolí“? Znamená to, že Bautista bude ve filmu zkrátka hodně, nebo bude mít postava Draxe Destroyera zásadní vliv na vývoj událostí? V komiksech má Drax schopnost vycítit místo, kde se nachází Thanos, v jednom příběhu jej dokonce zabil, takže nějaké varianty by tu byly. Skutečné odpovědi jsou ale pořád ještě mnoho let před námi, tak si užívejme přítomnost. Třeba můžeme zajít znovu na Strážce, dokud jsou ještě v kinech!

Zdroj: PW Mania

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest