New Avengers ve čtvrté fázi Marvel Universe

New Avengers ve čtvrté fázi Marvel Universe | Fandíme filmu
Pokud se v budoucnosti nepodaří znovu obsadit Roberta Downeyho Jr., má prý Marvel připravený záložní plán.

Zní to jako věštění z křišťálové koule, nicméně server Unleash The Fanboy tvrdí, že Marvel už pomaličku začíná chystat záložní plán pro případ, že by se po Avengers 3 skutečně nepodařilo podepsat další spolupráci s Robertem Downeym Jr.. Studio by bez své největší hvězdy údajně čtvrtou fázi filmového Marvel Universe ukotvilo takzvanými New Avengers (Přiznám se, že z anglického textu si nejsem zcela jistý, zda mají být New Avengers hlavním filmem 4. fáze Marvel Universe, tedy tím posledním, vrcholným, anebo naopak mají být filmem úvodním).

Kdo jsou New Avengers? Před několika lety se klasičtí Avengers v komiksech rozpadli. Došlo k vnitřním konfliktům, několik členů zemřelo, Tony Stark opět propadl alkoholu a přišel o většinu majetku (a nemohl dál skupinu financovat), Thor upadá do hibernace a celkově se tým rozkládá. Když o nějaký čas později dojde k několikanásobnému útěku vězňů z věznice pro zločince s nadpřirozenými schopnostmi, zapojí se několik superhrdinů samovolně do řešení situace. Partička si začne říkat New Avengers (Noví Avengers) a nadále čelí hrozbám, na které by jeden superhrdina sám nestačil. Skupina není oficiálně zřízená vládou USA a svým způsobem je její působení ilegální.

Ve filmové podobě by si pravděpodobně Marvel vzal z komiksového předobrazu jen koncept rozpadu původního týmu a vytvoření nového, přičemž zdroj ze studia vyloženě hovoří o využití nově představovaných hrdinů, jako jsou Quicksilver, Ant-Man nebo Doctor Strange, který by měl být v novém týmu vůdčí osobností. Kevin Feige (ředitel Marvelu) už v minulosti mluvil o tom, že se soupiska členů Avengers bude průběžně vyvíjet, ale klidně si dovedu představit, že označení „New Avengers“ může studio v budoucnosti považovat za zajímavý marketingový tahák, popřípadě se může pokusit souběžně uvádět hned dvě filmové týmovky se slovem Avengers v názvu. Možné je vše, nicméně sami jistě tušíte, že i kdyby takovéto debaty skutečně v Marvelu momentálně probíhaly, do roku 2019 se klidně ještě může všechno změnit.

Zdroj: Unleash The Fanboy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest