Jupiter vychází dostane ještě jednu šanci

Jupiter vychází dostane ještě jednu šanci | Fandíme filmu
Sci-fi akce sourozenců Wachowských zažívá po nedávném pohřbu znovuzrození. Podívejte se na nový trailer, který ukazuje úplně jiný film než ty minulé.

Novinka sourozenců Wachowských, Jupiter vychází, měla jít do kin už letos v červenci. Jako blesk z čistého nebe byl ale film stažen z programu a o více než půl roku odložen. Oficiálním důvodem mělo být dokončení náročných trikových sekvencí, avšak ze zákulisí se proneslo, že Warner řeší daleko větší problém. Studio údajně očekávalo slabé výsledky a v daném období už mělo v rukou tolik propadáků (Na hraně zítřka, Blended), že raději film odsunulo, aby se ztráty rovnoměrně rozložily.

Ať už jsou skutečné důvody jakékoliv, Warneru odsun dává šanci přepracovat celou propagační kampaň a změna je opravdu výrazná! Nový trailer jako by ukazoval úplně jiný film. Střihači mají po dokončení trikových scén daleko větší škálu záběrů, ze kterých mohou vybírat, ale poměrně odlišné jsou i informace, které divákovi trailer předává a vykreslovaná atmosféra. Najednou nekoukáme ani tak na akční útěk nic netušící dědicky trůnu před nepřáteli, ale spíš na opulentní příběh o stvořitelích Země, kteří se ji ve svém rozmaru rozhodnou zase zničit. V galerii najdete nový plakát a v komentářích dejte vědět, jestli na vás film v přepracované kampani působí lépe.

PS: Schválně jestli se dozvíme zda o tom, jestli se přestříhávaly jenom trailery nebo i samotný film.

Jupiter vychází: První trailer nové kampaně

Jupiter Jonesová (Mila Kunis) se narodila pod noční oblohou, na které jí znamení předpovídala velkou budoucnost. Teď je Jupiter dospělá a ze snů o hvězdách se musí vzbudit do studené reality každodenní práce uklízečky záchodů a nekonečné série nepříjemných partnerských rozchodů. Teprve když ji na Zemi přiletí vystopovat Caine (Channing Tatum), geneticky vyvinutý (ex)armádní lovec, začne Jupiter pomalu odhalovat, co si pro ni osud nachystal. Její genetický kód ji předurčuje k neuvěřitelnému dědictví, které by mohlo vychýlit rovnováhu kosmu. 

Jupiter má stejný genetický kód jako „královna vesmíru“, která za ní Cainea vyšle proto, aby ji zabil a znemožnil jí tak jakkoliv ohrozit královninu vládu. Caine se však do Jupiter zamiluje a začne ji chránit. Vedle Kunis a Tatuma dále hrají Sean Bean, Eddie Redmayne (Bídníci), Doona Bae (Atlas mraků), James D’Arcy (Atlas Mraků, Hitchcock), Douglas Booth (Noah), Tuppence Middleton (Trance) Tim Pigott-Smith (Alenka v říši divů, Quantum of Solace). Česká premiéra je ohlášena na 31. července, slovenská na 24.7. 2014.

Zdroj plakátu: HeyUguys

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest