X-Men: Apocalypse - Režisér a obsazení potvrzeni

X-Men: Apocalypse - Režisér a obsazení potvrzeni | Fandíme filmu
Žádné velké překvapení se nekoná, ale spolu s režisérem tu máme jednotlivé mutanty černé na bílém.

To co víme už téměř rok, je konečně oficiálně potvrzeno. X-Men: Apocalypse zrežíruje Bryan Singer. Producent a spoluscenárista byl od začátku jediným kandidátem, avšak jeho pozice byla podle některých zdrojů otřesena, když byl režisér obviněn ze sexuálního zneužívání. Žaloba nakonec byla stažena a Singer naopak zažaloval protistranu za poškozování dobrého jména. Starší zprávy zase mluvily o tom, že se Bryan nemůže se studiem dohodnout na penězích. Teď je všem dohadům konec a duchovní otec filmových X-Menů se může vyšvihnout na palubu lodi, kterou už nějaký čas pevně vede z podpalubí. Už v říjnu produkce obsadí montrealské kanceláře, koncem roku začnou růst kulisy a v dubnu se začne natáčet.

Dlouho je známo, že X-Men: Apocalypse je následovníkem linie První třídy a stejně tak není tajemstvím, že James McAvoy (Profesor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto) a Nicolas Hoult (Beast) podepsali hned na začátku smlouvu na tři filmy. I nejnovější zpráva potvrzuje jejich obsazení, stejně jako obsazení Hugh Jackmana (Wolverine), o jehož účasti se také už nějakou dobu spekuluje. Jeho postavu jsme v nově vzniklé časové kontinuitě naposledy potkali s vymazanou pamětí a v moci Mystique, maskované za Strikera, tedy muže, který byl v původní kontinuitě zodpovědný za program Weapon X a tedy za potažení Wolverinovy kostry adamantiem.

Aktuální zpráva také opakuje, že stávající hrdiny doplní další. Určitě bychom měli vidět mladého Cyclopse, mladou Storm a mladou Jean Grey. Scenárista Simon Kinberg potom v soudobém interview ještě jednou potvrzuje, že jakákoliv mladší verze již známých postav bude opravdu přeobsazena! Ve filmu tedy nebudou hrát James Marsden, Halle Berry ani Famke Janssen. V minulosti se objevily nějaké spekulace o tom, že by Storm mohla hrát Lupita Nyong'o, která rychle vystřelila ke hvězdám, když dostala Oscara hned za svůj první celovečerní film, 12 let v řetězech. Šanci ale dostanou i další populární mutanti. Bryan Singer by stál o Nightcrawlera (v X2 jej hrál Alan Cumming) a Gambita, kterého nově ztvární Channing Tatum. U téhle postavy však pořád zatím není jisté, zda se poprvé objeví v X-Men: Apocalypse nebo v nějakém sólovém filmu.

Už dříve bylo potvrzeno, že se vrátí také Evan Peters (Quicksilver), což je logické, vzhledem k tomu, jak dobře se předvedl v X-Men: Budoucí minulost. A nakonec není vyloučeno ani to, že se objeví kdokoliv další z přeživších mutantů ze sedmdesátých let dvacátého století, tedy Havok (Lucas Till), Toad (Evan Jonigkeit), Ink (Gregg Lowe) a Daniels/Spyke (Jaa Smith-Johnson). U všech postav z budoucnosti naopak Simon Kinberg znovu potvrdil, že se nikdo z nich v X-Men: Apocalypse neukáže. A to přesto, že (alespoň někteří) herci podepsali smlouvy na dlouhá léta dopředu, kupříkladu Fan Bingbing rovnou na čtyři další filmy!

Zdroje: Yahoo, Deadline, The Star

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest