Iron Man 4: Prozatím se nechystá

Iron Man 4: Prozatím se nechystá | Fandíme filmu
Robert Downey Jr. o Iron Manovi 4 a o případném přeobsazení role.

Robert Downey Jr. momentálně na filmovém festivalu v Torontu propaguje drama Soudce (The Judge), ale můžete se spolehnout, že je při té příležitosti tázán i na Marvel. Řeč nebyla o blížících se Avengers 2, ale o potenciálním Iron Manovi 4. Downey uvedl, že momentálně se film nechystá. Což ale ještě neznamená, že se chystat nebude, v červenci Robert připustil, že pokud by mu studio udělalo dostatečně zajímavou nabídku, dohoda není vyloučená. Že se film nechystá momentálně, asi příliš překvapující není.

Minimálně do roku 2018 má studio značně nabitý rozvrh a i filmy bez Downeyho tváře si vedou v kinech lépe a lépe. Není tedy asi důvod do současného plánu nějak divoce zasahovat a cpát dalšího Iron Mana tam, kde si obstojně vedou i jiné značky, na kterých se dá do budoucna dále stavět. Tony Stark momentálně zůstává jakousi třešničkou na dortu, na kterou se fanoušci mohou těšit jednou za tři roky v Avengers. Pokud tedy má dojít ke snaze podepsat s Downeym smlouvu na další film, zřejmě se tak stane až po dokončení Avengers 3, kdy vyprší herci aktuální kontrakt.

Robert byl také znovu dotázán na případné přeobsazení role, kterým už studio tolikrát vyhrožovalo. Obvykle se Downey holedbá, že něco takové jednoduše není možné (protože "I am Iron Man"), tentokrát pouze uvedl, že by mu lichotilo, pokud by takové rozhodnutí záleželo na něm.

Robert Downey Jr.: I am Iron Man!

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest