Potkají se Iron Man a Muž z oceli v jednom filmu?

Potkají se Iron Man a Muž z oceli v jednom filmu? | Fandíme filmu
Disney by mohl koupit Warner. (Ale pravděpodobnost je malá).

Ve Warneru se dějí věci. V polovině července se Time Warner (pod který patří studio Warner Bros., televizní stanice HBO, CNN, DC Comics a mnoho dalších společností) pokusil koupit Richard Murdoch se svojí společností 21th Century Fox (mateřská společnost studia 20th Century Fox a dalších společností). Fox za Warner nabídl 80 miliard dolarů, ale vedení Time Warneru nabídku odmítlo. Podle The Hollywood Reporteru však o společnost stojí další zájemci. Největší šanci na úspěch by měl mít nejbohatší Číňan a mediální magnát Wang Jianlin, který se se svou společností Wanda snaží prorazit v USA. Dále podle THR o Time Warner jeví zájem také Google, Apple a Walt Disney!

Šance, že by Walt Disney skutečně svého konkurenta koupil je asi malá, nicméně si dovedu představit, že jen ta představa vyvolává v některých komiksových fanoušcích záchvaty blaha. Jen si představte ty možnosti, které by spojení obou firem otevřelo. Walt Disney vlastní Marvel Comics a Marvel Studios, takže kdyby vedení projevilo zájem, mohli by se Iron Man, Batman, Captain Amerika i Superman setkávat jak na stránkách komiksů (jak už to ostatně v minulosti několikrát udělali), tak na filmovém plátně.

Co vy na to. Dali byste si něco takového líbit? Nebo budete rádi, když hrdinové od Marvelu i od DC dál zůstanou všichni na svém písečku?

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest