Lepší teď než nikdy: Mrzout Douglas má na krku vnučku

Lepší teď než nikdy: Mrzout Douglas má na krku vnučku | Fandíme filmu
Michael Douglas a Diane Keaton táhnou nahoru komedii plnou klišé. Podívejte se na trailer.

Rob Reiner je určitě jedním z nejslovutnějších režisérů. Filmy jako Když Harry potkal Sally, Pár správných chlapů nebo Misery mu v minulosti vynesly chválu i slávu a jeho Princezna Nevěsta platí za snímek vyloženě kultovní. I Reinerova hvězda ale postupně upadala a dnes jako by se snažil vydrápat zpátky na vrchol (Bucket List, Flipped). V nové komedii Lepší teď než nikdy mu s tím má pomoci Michael Douglas.

Douglas hraje Orena Littlea - realitního agenta, kterého kariérismus změnil v nesnesitelného mrzouta. Snese se s ním jen Leah (Diane Keaton), a to proto, že dokáže být stejně sarkastická a nepříjemná jako on. A zatímco se Oren těší na zasloužený důchod, objeví se mu u dveří jeho syn a požádá ho, aby se dočasně postaral o jeho dceru Sarah. Tu hraje Sterling Jerins, kterou jste mohli zaznamenat ve Světové válce Z. Orenovi samozřejmě nezbývá, než souhlasit a nechat si od holčičky převrátit život naruby.

Scénář k filmu má na svědomí Mark Andrus. Ten si v minulosti vysloužil nominaci na Oscara za Lepší už to nebude. Jeho zatím poslední prací jsou Vlastní pravidla z roku 2007, romantická komedie s Jane Fonda a Lindsay Lohan v hlavních rolích.

Zatímco my si budeme muset počkat do 11. 9., v USA si Lepší teď než nikdy svou premiéru už dávno odbylo. A nedá se říct, že byl film přijat zrovna kladně. Na jednu stranu jsou chváleny slušné herecké výkony představitelů hlavních rolí, na stranu druhou je filmu vyčítána neskutečná průměrnost a předvídatelnost. My si první obrázek můžeme udělat z traileru:

Lepší teď než nikdy: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest