Metro: Živelná katastrofa v moskevském podzemí

Metro: Živelná katastrofa v moskevském podzemí | Fandíme filmu
V Praze už staré vagony metra nejezdí, ale v Rusku si s nimi ještě užijí pořádné tóčo. Podívejte se na destruktivní trailer.

Ruská invaze pokračuje. Po akční válečné epopeji Stalingrad, která u nás vyšla na DVD a Blue-Ray v červnu, přichází katastrofické drama Metro. Životy tisíců lidí jsou v ohrožení v důsledku nekvalitní výstavby tunelu v moskevském metru, které je vinou nehody a následného poškození zaplavováno tisíci galony studené vody. Situaci ještě zhoršuje fakt, že podzemní dráha leží přímo pod řekou. Když začne docházet v důsledku utonutí k prvním úmrtím, rozšíří se všeobecná panika. Začíná boj o holé přežití, ve kterém platí jenom jediné pravidlo – každý sám za sebe. Nebo ne? Hlavní hrdinové, lékař Andrej, jeho manželka Irina a její milenec Vlad si uvědomí, že největší šanci přežít podzemní peklo budou mít tehdy, pokud potáhnou společně za jeden provaz.

Metro se dostává do české distribuce opět s více než ročním zpožděním. Datum vydání na digitálních nosičích je stanoveno na 12. září. Mezitím si můžete pustit oba oficiální trailery, z nichž je patrné, že tvůrci vsadily na osvědčenou šablonu katastrofických filmů. Milostný trojúhelník na pozadí života ohrožujících událostí musí překonat vzájemnou nechuť a animozitu, pokud chce přežít. Trikové sekvence působí zdařile, navzdory pouze třináctimiliónovému rozpočtu ($). Uvidíme, zda se tvůrcům podaří spojit formální a příběhovou stránku k uspokojivému výsledku.

Metro - Dva trailery

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest