Pod zemí: Hluboko pod Paříží je brána do pekel

Pod zemí: Hluboko pod Paříží je brána do pekel | Fandíme filmu
Je tu další found footage horor, tentokrát z pařížského podzemí, kam se vypraví tým archeologů. Pusťte si trailer.

Až příště zavítáte do Paříže, dejte si pozor, abyste nezabloudili ve spletitých katakombách pod městem - můžete tam totiž narazit na nejednoho bubáka. Své o tom ví i hlavní postavy nového hororu Pod zemí, na který si u nás můžete zajít od 4. září.

Když se před stovkami let rozhodli Římané kopat pod Paříží kamení, nevěděli, že se z opuštěných dolů jednou stane masový hrob. A už vůbec nemohli tušit, že si toto prostředí tak zamilují bratři Drew a John Erick Dowdleovi.

Tvůrci filmů Ďábel a Karanténa nás zavedou hluboko pod povrch historické metropole, do říše mrtvých, kde na bandu archeologů čekají děsivé výjevy z jejich vlastní minulosti. Aby jim unikli, musí se skrz labyrint chodeb vydat až do samotného pekla.

Film vznikl spoluprací dvou velkých hollywoodských studií, a to Legendary Pictures (naposledy 300: Vzestup říše a Godzilla) a Universal Pictures (naposledy Lucy, Očista: Anarchie). Přesto ale nejde o žádný milionový projekt. Pod zemí je natočeno jako found-footage a děsit tak hodlá spíš temnými záběry a klaustrofobní atmosférou.

Trailer toho vyzrazuje poměrně dost, sami si tak rozhodněte, jestli ho potřebujete vidět. Temnotou pařížského podzemí se v něm prochází Ben Feldman (Monstrum, Pátek třináctého), Edwin Hodge (obě Očisty nebo seriál Hrdinové) a Perdita Weeks (Tudorovci). V českých i slovenských kinech si na film můžete zajít od 4.9..Tak co, vydáte se do podzemí?

Pod zemí: Český trailer a delší anglický

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest