Léto v únoru: Kostýmní romance z přelomu 20. století

Léto v únoru: Kostýmní romance z přelomu 20. století | Fandíme filmu
Dominic Cooper (marvelovský Howard Stark) si zahrál zamilovaného malíře Alfreda Munningse.

Léto v únoru, film, který spatřil světlo světa už před rokem, se dostává na náš trh prostřednictvím DVD a Blu-ray nosičů. Jelikož na velkém plátně mnoho šancí nedostal, přinášíme stručné představení.

To si zaslouží minimálně jen za obsazení. Stěžejní postavy příběhu, který vychází z velmi úspěšného románu, tvůrci rozdělili mezi Dominica Coopera (Captain America, Need for Speed, Vévodkyně), který svou kariéru v posledních letech táhne stále výš, Emily Browning (Pompeje, Sucker Punch) a do třetice Dana Stevense (Hilda, seriál Downton Abbey). Herecký ansámbl si pod své tvůrčí křídla vzal režisér Christopher Menaul, pracující hlavně na televizních projektech.

Literární předloha je z pera Jonathana Smithe, který osobně připravil také scénář. Jedná se o milostný příběh ze začátku minulého století, popisující skutečné události ze života anglického malíře Alfreda Munningse a jeho lásku k mladé umělkyni Florence. Romance však nabere dramatické otáčky a směruje k tragedii, protože k Florence hoří láskou i Alfredův přítel Gilbert.

Zahraniční ohlasy hovoří o spíše průměrné podívané, nicméně příznivci (a v tomhle případě asi spíše příznivkyně) kostýmních romancí by si mohli přijít na své. Film bude u nás k dostání na DVD a Blu-ray už od 3.9. 2014.

Léto v únoru: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest