Doctor Strange: Vykašle se na origin story?

Doctor Strange: Vykašle se na origin story? | Fandíme filmu
Nový hrdina od Marvelu se možná bez zdlouhavého představování pustí rovnou do akce. A kdo k filmu složí hudbu?

U nových superhrdinů bývá obvyklé, že v rámci prvního filmu dostaneme příběh jejich zrodu. Proč se dotyčný stal hrdinou, jak se jím stal. U Marvelu to zatím platilo pro všechny postavy, které měly samostatný film, kromě Incredible Hulka, kterého však chvíli před tím dostatečně představil Hulk Anga Leeho. Doctor Strange neměl být výjimkou. Šéf studia Kevin Feige o tom dokonce ještě na letošním Comic-Conu otevřeně mluvil. Jenže Devin Feraci z Badass Digest (který se k potvrzeným zákulisním informacím dostává poměrně často) tvrdí, že Marvel původní plány škrtnul a Jon Spaihts začal pracovat na úplně novém scénáři, který ty dosavadní vůbec nebere v potaz a už není vystavěný jako origin story. Měli bychom být vhozeni přímo do víru dění, do doby, kdy Strange už léta používá své kouzelnické schopnosti.

Ty chce Feige ztvárnit hodně vizuálně. Slibuje nám drogový trip, inspiraci komiksovým kreslířem Stevenem Ditkem nebo televizním seriálem Cosmos. Máme se těšit na cestování mezi paralelními světy a změny ve vnímání reality. U vizuální stránky se navíc můžeme domnívat, že zůstane věrná původní vizi, ať už děj filmu bude jakýkoliv. Vizuální turbulence by mohl ozvučit Christopher Young, který s režisérem Scottem Derricksonem spolupracoval už na filmech Sinister a V moci ďábla a pevně věří, že se bude moci podílet i tentokrát. Yonung má zkušenosti i s komiksovými filmy - skládal hudbu pro Spider-Mana 3 a Ghost Ridera.

Co vy na to? Chcete se dozvědět, jak se Doctor Strange stal mocným kouzelníkem, nebo už máte úvodních příběhů dost a chcete po hlavě skočit rovnou do jeho dalších dobrodružství?

Zdroje: Screen Crush, Devin Feraci, Christopher Young

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest