Inhumans mají scenáristu, premiéra je v dohledu

Inhumans mají scenáristu, premiéra je v dohledu | Fandíme filmu
Marvel rozšiřuje kosmickou část svého filmového Universa.

Tak to byla hodně velká rychlost. Den poté, co Vin Diesel naznačil, že by si mohl zahrát v Inhumans, se z Marvelu proslechlo, že se film opravdu chystá. Scénář napsal Joe Robert Cole a studio je s ním natolik spokojené, že je připravené začít oslovovat filmaře. Cole vzešel ze stejného tvůrčího programu, ve kterém si Marvel vychoval i Nicole Perlman, autorku úvodního náčrtu Strážců Galaxie. Podobně jako právě v případě Strážců by i tentokrát měl přizvaný režisér scénář doladit podle svých představ a začít točit. Inhumans by měli být po Guardians dalším krokem k vybudování vesmírné části filmového Marvel Universe a uzmou si pro sebe jeden z termínů, které si studio v nadcházejících letech rezervovalo.

Nemůžeme tedy vyloučit, že se Inhumans skutečně podívají do kin už v roce 2017, jak naznačoval právě Diesel. Zdá se, že poměrně brzkému natáčení nic nebrání, takže by neměl být nejmenší problém datum stihnout.  

Inhumans jsou uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisícelitími vytvořili Kree, modří mimozemšťané, se kterými jsme se setkali ve Strážcích Galaxie. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 duší) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy.

Zdroj: Collider Obrázek: Comic Vine

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest