Sinister Six má datum premiéry, Spider-Man se odkládá

Sinister Six má datum premiéry, Spider-Man se odkládá | Fandíme filmu
Amazing Spider-Man 3 se definitivně odsouvá, nové datum premiéry má také videoherní adaptace Uncharted.

To, k čemu po premiéře Amazing Spider-Mana 2 směřovala celá řada náznaků, je definitivně oficiálně potvrzeno. Studio Sony uvede nejprve Sinister Six a teprve později Amazing Spider-Mana 3. ASM3 měl vstoupit do kin 10.6. 2016, místo toho ale v tom samém roce uvidíme Sinister Six, která bude uvedena 11.11. 2016. Amazing Spider-Man 3 bude uveden v roce 2018, kdy měl podle původních plánů být uveden Amazing Spider-Man 4. ASM4 měl být uveden 4.5. 2018, tudíž lze předpokládat, že trojka půjde do kin právě v tento den.

Z dosavadního vývoje se může zdát, že Sony přehodnocuje své plány po neuspokojivých výsledcích Amazing Spider-Mana 2. Na druhou stranu je ale klidně možné, že takovéhle pořadí filmů je naplánované už delší dobu. Podle dostupných informací začal režisér Drew Goddard připravovat Sinister Six už v březnu. Amazing Spider-Man 2 pak na Šestku mohutně odkazoval a jednoznačně ukázal jejím směrem i v závěrečných titulcích. O obojím bylo jasně rozhodnuto už dávno předtím, než ASM2 utržil v kinech méně než se čekalo a recenzenti jej zkritizovali. Dost možná se tedy dál jede podle dávno připraveného plánu a o žádný krizový vývoj se nejedná. Studio pouze nemá potřebu média přesvědčovat o opaku, protože zdánlivě „převratné“ zprávy plné změn přitahují daleko větší pozornost. Ani ten Amazing Spider-Man 4 se vlastně nikdy nechystal, Sony jen potřebovalo nějak obsadit dané datum, tak na něj plácnulo nálepku „Amazing Spider-Man 4“.

Sinister Six je populární tým superzločinců, který by se ve filmové podobně mohl skládat z padouchů Rhina, Goblina, Doktora Octopuse, Vulturea, Kravena a Mysteria. Není zřejmé, zda ve filmu bude vůbec vystupovat Spider-Man. Film připravuje žánrový experimentátor Drew Goddard (Chata v lesích) a je možné, že se zaměří čistě na antihrdiny, tak jako to v dnešní době dělají populární TV seriály, například Perníkový táta. Někteří členové týmu by byli skutečně prohnilí, jiní by mohli dostat šanci se napravit, odčinit své hříchy. Se scénářem pomáhá Alex Kurtzman (Amazing Spider-Man 2, Star Trek), produkují Matt Tolmach a Avi Arad.

V uvolněném termínu po ASM3 (10.6. 2016) Sony uvede do kin adaptaci videohry Uncharted. Podrobnosti o filmu najdete v samostatné sekci, daleko relativnější je pro Amazing Spider-Mana otázka Venoma. O tom už dříve bylo řečeno, že jej uvidíme před Amazing Spider-Manem 4 a po Sinister Six. Mohli bychom jej tedy vidět v roce 2020, ale stejně tak už v roce 2017 nebo 2019 - vzpomeňte, že jeden čas chtělo studio Sony začít uvádět jeden pavoučí film ročně.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest