Life After Beth: Chystá se na nás další zombie romance

Life After Beth: Chystá se na nás další zombie romance | Fandíme filmu
Dane DeHaan miluje Aubrey Plaza, i když z její strany vztah malinko vychladl.

S lednem přichází Sundance festival a na něm jako vždy předpremiéry slibných filmů. Life After Beth si tu svoji odbyl 19.1. a na konci měsíce jde do americké distribuce. Jedná se o režijní prvotinu Jeffa Baenaho, který do sebe namixoval hned několik žánrů a to romantiku, zombie apokalypsu a praštěnou komedii. A aby měl vše pod kontrolou, napsal si k tomu rovnou i scénář.

Příběh se točí kolem Zacha (Dane DeHaan), který je na dně po nenadálém úmrtí své přítelkyně Beth (Aubrey Plaza). Ta se, ale zázrakem vrací mezi živé, a Zach si nenechá ujít příležitost uskutečnit vše čeho litoval že neudělal, když byla ještě naživu. Záhy se ale ukáže, že nová Beth není úplně tak stejná jako před nehodou a věci se začnou ubírat jiným směrem, než by si Zach kdy dokázal představit.

Poslední dobou máme přezombíkováno, ale podle prvních ohlasů a recenzí to zrovna u Life After Beth není na škodu. Velmi pozitivně jsou vychvalovány jak herecké výkony mladých talentů a to především stoupající hvězdy Danea DeHaana (Země bez zákona, Kronika), tak zručné režisérské vyprávění mladičké love-zombie story. Přikládáme krátký film, který inspiroval následný celovečerák. Bohužel se zatím u nás uvedení filmu do kin neplánuje, ale snad se objeví ne nějakém letním festivalu.

Life After Beth: Původní krátký film

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest