Fantastická čtyřka: Fotky jsou na cestě

Fantastická čtyřka: Fotky jsou na cestě | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
I když se Fantastická čtyřka natáčí poměrně dlouho, žádné pořádné fotky jsme zatím neviděli. Teď se to změní. Scenárista mluví o černém Human Torch.

Nová Fantastická čtyřka se natáčí v americké Louisianě už od začátku května, ale z placu jsme viděli zatím jenom pár fotek herců v civilu, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Zdá se, že se doposud natáčelo pouze v ateliérech, ale to by se mělo změnit tento víkend, kdy se má štáb vydat ulic. Můžeme tedy doufat, že během příštího týdne uvidíme první fotky herců v kostýmech.

Co se herců týče, asi největší halo vzbudilo obsazení Michaela B. Jordana do role Human Torch, protože část fanoušků komiksové předlohy se nemůže přenést přes skutečnost, že má herec černou barvu pleti. Scenárista Simon Kinberg k tomu dodává, že se filmaři nesnažili černocha obsadit cíleně, ale jednoduše hledali herce, který se na roli nejvíc hodí. Jordan se ve svých dosavadních filmech výborně předvedl a režisér Josh Trank si s ním užil spolupráci na filmu Kronika, a tak byl Michael jasnou volbou. Jeho obsazení si pochvaluje i Stan Lee, autor předlohy, a během dosavadního natáčení filmu se herec tak dobře předvedl, že se podle Kinberga nesmazatelně zapíše do diváckého povědomí.

Na fotkách zleva doprava: Reg E. Cathey jako Dr. Franklin Storm, Miles Teller jako Reed Richards, Kate Mara jako Sue Storm a Jamie Bell jako Ben Grimm.

Zdroje: CBM, The Daily Beast, Celebrity Gossip

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Fotky jsou na cestě | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Fotky jsou na cestě | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Fotky jsou na cestě | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Fotky jsou na cestě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest