Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu

Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A dočkáme se filmu ještě před Amazing Spider-Manem 3?

Během závěrečných titulků Amazing Spider-Mana 2 je k vidění pouze scéna z X-Men: Days of Future Past a žádné ochutnávky z příštího Amazing Spider-Mana jsme se nedočkali. Malé pomrknutí se ale v závěrečných titulcích přece jen ukrývá. Během písničky It’s on Again od Alicii Keys a Kendricka Lamara lze použít mobilní aplikaci Shazam, která se používá k identifikaci momentálně přehrávané skladby. V tomhle případě Shazam odhalí obrázky, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Jedná se samozřejmě o schematické nákresy Sinister Six!

Konkrétně jsou tu k viděn Goblinův kluzák, chapadlo doktora Octopuse, Rhinův roh, Vultureova křídla, Kravenova maska a Mysteriova maska (podle některých také Shockerova, Chameleonova či Venomova, nicméně server The Wrap s odkazem na interní informace tvrdí, že jde o Mysteria). Ještě než se začnete radovat nebo nadávat, musím vás upozornit, že se jedná o pouhý teaser a definitivní složení šestky prý pořád ještě není ustálené. Scénář se teprve píše. Mnohem zásadnější tak je otázka: Co z toho všeho vyplívá. Proč byl Amazing Spider-Man 2 prošpikovaný odkazy na vznikající Sinister Six? Proč se odkazy na Sinister Six ukrývají v závěrečných titulcích? A proč server The Wrap tvrdí, že by natáčení Sinister Six mohlo začít v lednu 2015?

Doposud byla na červen 2016 oficiálně ohlášena premiéra Amazing Spider-Mana 3, teď se ale skoro zdá, že bychom se v ten den mohli dočkat právě Sinister Six. Ostatně už minulosti se hovořilo o tom, že dříve ohlášená data premiér nemusí být nutně využita pro pokračování Amazing Spider-Mana, ale mohou se jich chopit jiné filmy z pavoučího univerza. Podle Wrapu také není stoprocentně jisté, zda se v Sinister Six objeví Andrew Garfield, tedy Spider-Man. Garfield v minulosti rezolutně trval na tom, že má podepsanou smlouvu pouze na tři filmy a další se ho netýkají, nicméně také producent Matt Tolmach v nedávném interview nepřímo naznačoval, že Spider-Manova účast vyloučena není.

Líbilo by se vám výše uvedené složení Sinister Six? A chtěli byste ve filmu vidět Spider-Mana nebo se vám zamlouvala doposud propagovaná myšlenka antihrdinského filmu, který by se bez stoprocentního klaďase obešel?

Zdroje: The Wrap, Coming Soon

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu Sinister Six: Potenciální složení zločinného týmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest