Smrtonosná past 5: Kdo si zahraje Willisova syna?

Smrtonosná past 5: Kdo si zahraje Willisova syna? | Fandíme filmu
Dostane John McClane posilu přímo z Rychle a Zběsile?

Včera se definitivně potvrdilo, že v páté Smrtonosné pasti, která se bude jmenovat A Good Day To Die Hard, bude John McClane krotit záporáky s pomocí svého syna. A server Variety teď vypátral, kdo by si juniora mohl zahrát. Prvním adeptem na roli je Ben Foster, kterého jsme naposledy mohli vidět s Jasonem Stathamem ve slabší akci Mechanik. S Willisem si zahrál už v thrilleru Rukojmí. Také Paul Dano už měl s Brucem tu čest – momentálně spolu natáčejí sci-fi Looper. Pamatovat si ho můžete především z Andersonova westernové opusu Až na krev, ale naposledy jsme ho viděli dostávat nakládačku od Daniela Craiga v Kovbojích a vetřelcích. Aaron Paul se na velkém plátně zatím příliš neohřál, ale sledovat ho můžete pravidelně v oblíbeném seriálu Breaking Bad. I Milo Ventimiglia je známý především díky seriálům. Poprvé na sebe upozornil v Gilmorových děvčatech, ale mezi televizní superstar ho vystřelili teprve Heroes. A to nejlepší si schováváme na konec. Alespoň podle studia jde o to nejlepší. Paula Walkera by Foxové chtěli do role dostat tak moc, že ho údajně ani nenutí absolvovat zkušební testy.

Koho chce studio je tedy jasné. Jenže měl by na natáčení čas, když má na krku dva další díly Rychle a zběsile? Ze zbylých herců bych v roli nejraději viděl asi Aarona Paula nebo možná ještě Bena Fostera. Jsou mladí, draví, nějakou akci už předvedli a s Willisem by mohli zvládnout držet krok. Hezounek Ventimiglia se do role nehodí vůbec a Paul Dano je sice neskutečně talentovaný, ale byl zrozený spíš pro dramata a komedie. Akční hraní je spíš o charismatu a mužné „screen presence“, než o složitých výrazových nuancích. Mějme totiž na paměti, že by McClaneův syn měl podle Variety v ideálním případě sérii po Willisovi převzít, takže to prostě musí být pořádný chlapák.

Na závěr je třeba upozornit, že ačkoliv má Variety obvykle dobré informace, tenhle seznam berte trochu s rezervou. Studio Fox totiž na svém twitteru na zprávu reagovalo slovy „Kdyby to tak byla pravda“. Což může znamenat řadu věcí, vyvrácení seznamu nevyjímaje. Zůstaňte naladění, brzy budeme vědět víc.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest