Amazing Spider-Man 3 v nedohlednu

Amazing Spider-Man 3 v nedohlednu | Fandíme filmu
Film přišel o jednoho ze scénáristů a nikdo se k němu nehlásí.

Amazing Spider-Man 2 sice utržil celosvětově přes 700 milionů dolarů, ale přesto jej nelze považovat za jednoznačný úspěch. (Šílené, že?) Bez nákladů na propagaci a distribuci stála výroba čtvrt miliardy, navíc film utržil ze všech spider-manovských filmů nejméně a to navzdory tomu, že měl oproti Raimiho starší trilogii k dispozici takové zbraně jako IMAX nebo 3D. Ani recenze film většinou zrovna nechválily a není tajemstvím, že studio Sony nezažívá zrovna nejúspěšnější léta, tudíž by od svého největšího hitu asi potřebovalo silnější výsledky. Od premiéry dvojky jsme se o dalším pokračování nedozvěděli nic konkrétního, maximálně se tu a tam šuškalo, že by před premiérou Amazing Spider-Mana 3 mohla jít do kin Sinister Six - spin-off s šesticí Spider-Manových populárních záporáků.

Teď olej do ohně přilil Roberto Orci, spoluscenárista Amazing Spider-Mana 2, který byl dříve oficiálně oznámen jako spoluscenárista Amazing Spider-Mana 3 a jeden z členů tvůrčí skupiny, která měla za úkol společně naplánovat celou Spider-Manovu budoucnost. Orci v aktuálním rozhovoru uvedl, že neví jaké jsou se sérií do budoucna plány, a že není pevně stanoveno, kdy a v jakém pořadí budou uváděny všechny plánované pavoučí filmy, tedy Amazing Spider-Man 3, Sinister Six a Venom. Orci navíc dodal, že se na TASM 3 oficiálně nepodílí!

Co to všechno má znamenat? Stáhnul se Orci ze Spider-Mana, aby mohl plně věnovat svou pozornost vysněnému Star Treku 3, který by rád režíroval? Nebo studio Sony přehodnocuje budoucnost absolutně a zkusí svěřit scénář Amazing Spider-Mana 3 někomu novému? Co se dalšího pavoučího filmu týče, stále je klidně možné, že jako příští přijde na řadu Sinister Six a stejně tak je možné, že nejdřív vstoupí do kin TASM 3, akorát to třeba nebude koncem května roku 2016, jak bylo doposud plánováno. Víc se nejspíš v nejbližší době nedozvíme, na blížícím se Comic-Conu Sony se Spider-Manem vůbec nepočítá.

Zdroje: IGN, Spider-Man News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest