Reach Me: Expendables si odskočili k dramatu

Reach Me: Expendables si odskočili k dramatu | Fandíme filmu
Sylvester Stallone, Terry Crews, Kelsey Grammer, Thomas Jane a Danny Trejo hledají smysl života pod režijním dohledem Stalloneova kolegy z Kobry.

Sylvester Stallone by asi měl pomalu myslet na zadní vrátka a vedle akčních filmů se porozhlížet také po dramatických rolích. Otázkou je, jestli cesta vede zrovna přes snímky jako je Reach Me. Příběh pojednává o dvanácti lidech, jejichž životy změní k lepšímu stejnojmenná self-help knížka. Možná zním jako neskutečný cynik, možná ze mě mluví despekt k self-help knížkám, ale i ve zveřejněném traileru film působí jako uslzená limonáda, která se snaží říkat "velké pravdy o životě".

Režisér John Herzfeld je starý Stalloneův kamarád, se kterým si Sly zahrál ve filmu Kobra, a z jeho předchozích filmů budete nejspíš znát průměrně hodnocený thriller 15 minut, v němž si jednu z hlavních rolí zahrát Karel Roden. Svůj vlastní scénář k Reach Me se Herfeld snažil zrealizovat už řadu let, do natáčení vložil vlastní peníze a od bankrotu produkci pomohli i sami diváci, prostřednictvím veřejné sbírky na Indiegogo. Což na jednu stranu ukazuje, že filmaři šli do natáčení opravdu srdcem, ale také že investoři dávali ve velkém ruce pryč, přes řadu známých jmen, která se ve filmu objevila.

Vzhledem k mozaikové struktuře snímku lze očekávat, že si známější herci mnoho prostoru neužijí, nicméně ve snímku se přinejmenším mihnou Sylvester Stallone, Terry Crews (Expendables, Brooklyn Nine-Nine), Kelsey Grammer (Fraiser, Expendables 3), Thomas Jane (Punisher, Hung), Danny Trejo (Machete), Tom Berenger (Četa, Inception) nebo Lauren Cohan (Walking Dead). V případě zájmu si vedle traileru můžete na Vimeu přehrát několik dalších videí, která obsahují záběry z filmu. Snímek by měl být uveden už v polovině července, tak uvidíme, jaké budou první ohlasy.

Reach Me: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest