Expendables 3: Pořádný trailer konečně dorazil

Expendables 3: Pořádný trailer konečně dorazil | Fandíme filmu
Slyovi borci konečně vytasili slušný kalibr.

Po řadě kratších teaserů a spotů je tu konečně plnohodnotný trailer na Expendables 3. Začátek s obrněným vlakem hochy dobře uvede, pak ale střihač nasadí zběsilé tempo a udělá z upoutávky propagandu energetického mládí. Postavy kvůli rozjetému střihu pomalu nedořeknou větu, mezititulky s fontem z Rychle a zběsile září a vibrují a do toho všeho po chvíli začne hrát Eminem! V polovině upoutávky staří borci ustoupí těm mladým, o kterých se zatím dozvíme jen to, že jsou mladí...což evidentně má stačit?

Po oznámení přístupnosti PG13 se tak zdá, že marketingové oddělení dělá všechno proto, aby mladé diváky přesvědčilo, že si ve filmu přijdou na své (protože starší fanoušci navzdory brblání přijdou tak či tak). Energetický rauš jen velmi obecně naznačuje, o čem film bude a už vůbec nedokáže sdělit, jaký vlastně bude - jaký čekat styl a atmosféru. Protože asi málokdo věří tomu, že parta stařečků bude v kině po celé dvě hodiny naspeedovaná tak, jako aktuální upoutávka. Závěrečný akční sestřih na druhou stranu nevypadá vůbec špatně, tak třeba režisér Patrick Hughes vážně nachystal výrazně kinetičtější jízdu, než jsem mu zatím ochotný uvěřit. Jak aktuální trailer působí na vás?

PS: Zdá se mi to, nebo upoutávka naznačuje, že Sly svůj původní tým ve filmu úplně zavrhne ve prospěch mladých borců, jen aby jej ze šlamastiky nakonec opět vysekali jeho staří braši?

Expendables 3: Plnohodnotný trailer

Ve třetích Expendables Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) a zbytek týmu čelí Conradu Stonebanksovi (Mel Gibson), který před lety spolu s Barneym Expendables zakládal. Ze Stonebankse se stal nelítostný obchodník se zbraněmi a někdo, koho Barney musel zabít. Tedy alespoň si myslel, že ho zabil. Stonebanks unikl smrti a snaží se s Expendables skoncovat. Ale Barney má jiné plány. Rozhodne se, že proti staré krvi může bojovat jedině nová krev a nabere do týmu několik nových členů, kteří jsou mladší, rychlejší a vyznají se v technologiích. Z poslední mise se tak stává souboj staré školy s novou školou a na Expendables čeká zatím nejosobnější bitva. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 14.8.2014.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest