Batman v Superman má další hereckou posilu

Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jakého dalšího hrdinu můžeme čekat? K tomu podrobnosti o Wonder Woman, Supermanovi i Batmanovi.

Do Batman v Superman: Dawn of Justice byl nově obsazen Scoot McNairy, který si s Benem Affleckem (současný představitel Batmana) zahrál už v Argu a Gone Girl. Zatím není známo, zda se jedná o jednorázovou roli nebo se McNairy vrátí i v Justice League, nicméně už se spekuluje o tom, že by si herec mohl zahrát Flashe nebo Nightwinga. Vždycky je ale možné, že dostal nějakou civilní roli, která má ke komiksovým postavám daleko.

Dále se objevily nějaké podrobnosti o třech hrdinech, kteří už oficiálně známí jsou. O Wonder Woman server Joblo tvrdí, že ji navzdory dřívějším tvrzením uvidíme v poměrně klasickém (i když modernizovaném) „brnění“, jaké můžeme znát z komiksů. Modrá kožená suknice, obrněná předloktí, zlatá čelenka, červený top, štít pověšený na zádech, meč, kopí a laso - to by měla být filmová Wonder Woman. „Diana“ údajně na plátně dostane docela dost času, v závěrečné bitvě má spojit síly s Batmanem a Supermanem. Kdo je tak nebezpečný, že na něj Superman sám nestačí zatím nevíme, avšak záporák by mohl spolupracovat nebo být dokonce ovládán Lexem Luthorem. Wonder Woman bude sloužit jako zářící připomínka toho, že v tomto světě žije celá řada superhrdinů.

Batman má být léty zocelený bojovník proti zločinu, který je schopný proti nepříteli použít všechny dostupné prostředky. Superman se má podle Jobla držet pravidel, pročež oba hrdinové budou mít rozepře. Nemá chybět Wayneova rezidence, avšak Bruce raději žije v moderní chatě u jezera, pod kterou je zakopaná „modernizovana jeskyně“ s Batwingem. Batmobilem a další výbavou. Lex Luthor má být dlouhovlasý egomaniak, který je přesvědčený o své jedinečnosti a nepostradatelnosti pro lidstvo. Právě proto nenávidí Supermana, v jehož stínu si najednou připadá nedokonalý. Ve filmu se má snažit lidi přesvědčit, že je Superman nebezpečný, což by se mu do jisté míry mělo dařit. Následují potenciální silné spoilery!

Dole v galerii najdete nejnovější fotky z natáčení, včetně nových fotek Supermanovy sochy, která je zničená a můžeme vidět, že k ní lidé nosí květiny. Co to může znamenat? Jedná se snad o další potvrzení zvěstí o tom, že se ve filmu objeví Doomsday? Dojde už ve druhém filmu na smrt Supermana, se kterou je Doomsday v komiksech spojený?

Zdroje: Latino-Review, Deadline, The Wrap, El Mayimbe, El Mayimbe II, Joblo, Mlive, The Banadoc, Henry Cavill

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu Batman v Superman má další hereckou posilu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest